Connect with us

Economie

Kaj Gorgels maakt zich compleet belachelijk bij nadoen challenge.

Als moderne YouTuber zit Kaj Gorgels (29) uiteraard niet verlegen om zich af en toe aan een challenge te wagen. Maar nu vergaloppeerde hij zich een beetje: hij waagde zich aan een uitdaging waarbij iemand op een motor een fles cola op de grond smijt. De fles vliegt dan metershoog de lucht in en de uitdaging bestaat erin om de fles weer keurig op te vangen.

Kaj postte zijn poging op Instagram en het resultaat is eerder teleurstellend. De YouTuber faalt kansloos. Hij gooit de fles cola op de grond, maar die blijft gewoon liggen. Daarna valt hij ook nog eens van zijn kleine fiets.

Kaj krijgt er wel de lachers mee op zijn hand. Vriendin Jessie Jazz Vuijk vindt het allemaal dolkomisch. Ze reageerde: “Hahaha, gek.” Kaj van der Voort en Rens Kroes vinden het ook te grappig voor woorden.

View this post on Instagram

Ziet er op de filmpjes toch makkelijker uit…

A post shared by Kaj Gorgels (@kajstypetjes) on