-

Economie

Huis van homostel in Amsterdam bekogeld met eieren.

Nadat een homostel uit Amsterdam Oost een regenboogvlag ophing, is hun woning tot tweemaal toe bekogeld met eieren. En dat precies tijdens de week dat Amsterdam Pride in het teken staat van verdraagzaamheid.

Tommy en Lennaert verklaren dat het al de tweede keer is in drie dagen tijd. Ze wonen in een mooi appartement in winkelcentrum Oostpoort.

Vorig weekend besloten de mannen om de regenboogvlag buiten te hangen in het kader van de Amsterdam Pride. Lennaert legt uit: “Op zaterdagochtend werden we wakker. En zeiden: hoezo liggen er eierschillen op het balkon? Verder niet over nagedacht. Pas maandagochtend zag ik het weer liggen, terwijl ik de schillen had opgeruimd. Toen legden we de link met de vlag.”

Vlaggetje erbij

De mannen zouden het hoofd echter niet laten hangen. Hun reactie was perfect. De jongens besloten om dan maar een tweede vlag aan het terras op te hangen. Je kunt het filmpje hier bekijken. De jongemannen zijn absoluut niet bang. Wel vinden ze het een beetje sneu. Tommy zegt stellig: “We hopen dat het niet nodig is. Maar mochten er straks weer eierschillen liggen, dan hangen we weer een vlag op.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder