-

Economie

Gordon Ramsay verklapt zijn beste barbecuetips voor de perfecte hamburger.

Iedereen is het erover eens dat de zomer het beste barbecueseizoen is. Niets leuker dan gezellig rond de barbecue zitten. En er is altijd een ruime keuze: ook voor mensen die niet van vlees houden. Nu onthulde Gordon Ramsay het geheim van heerlijk sappige hamburgers.

Het bakken van een hamburger op een barbecue is niet altijd een koud kunstje. Je moet toch wel wat ervaring hebben om niet te eindigen met een droog lapje vlees. Om dat te vermijden deelt Gordon Ramsay enkele nuttige tips met de wereld.

Heel wat mensen kennen Gordon Ramsay vanwege zijn legendarische uitbarstingen op televisie, maar hij is op de eerste plaats uiteraard een voortreffelijke kok.

In de video hieronder deelt Ramsay enkele geweldige tips voor de perfecte hamburger. Volgens hem moet die op de grill klaargemaakt zijn. Op die manier krijg je de perfecte gegrilde smaak.

In een video van Good Morning America onthulde hij: “Het geheim zit ‘m in het vleesmengsel.”

De chef-kok gebruikt een mix van klapstuk, rundergehakt en halslap, waaraan hij een ei toevoegt om het geheel te binden.

Zijn advies is om het vleesmengsel een dag voordien te bereiden en het een dagje in de koelkast te laten liggen. Het vlees goed kruiden, de hamburgers vormen en een scheutje olie toevoegen.

Hij heeft ook nog eens een geweldige tip om te voorkomen dat de hamburgers barsten tijdens het grillen.

Daarover vertelde Gordon Ramsay: “Als je de hamburgers op de grill legt, is het geheim om ze zo weinig mogelijk te bewegen. Hoe vaker je ze aanraakt, hoe groter het risico dat je ze breekt.”

Bekijk de tips van Ramsay hieronder en deel dit met je vrienden!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder