Connect with us

Economie

Gordon Ramsay verklapt zijn beste barbecuetips voor de perfecte hamburger.

Iedereen is het erover eens dat de zomer het beste barbecueseizoen is. Niets leuker dan gezellig rond de barbecue zitten. En er is altijd een ruime keuze: ook voor mensen die niet van vlees houden. Nu onthulde Gordon Ramsay het geheim van heerlijk sappige hamburgers.

Het bakken van een hamburger op een barbecue is niet altijd een koud kunstje. Je moet toch wel wat ervaring hebben om niet te eindigen met een droog lapje vlees. Om dat te vermijden deelt Gordon Ramsay enkele nuttige tips met de wereld.

Heel wat mensen kennen Gordon Ramsay vanwege zijn legendarische uitbarstingen op televisie, maar hij is op de eerste plaats uiteraard een voortreffelijke kok.

In de video hieronder deelt Ramsay enkele geweldige tips voor de perfecte hamburger. Volgens hem moet die op de grill klaargemaakt zijn. Op die manier krijg je de perfecte gegrilde smaak.

In een video van Good Morning America onthulde hij: “Het geheim zit ‘m in het vleesmengsel.”

De chef-kok gebruikt een mix van klapstuk, rundergehakt en halslap, waaraan hij een ei toevoegt om het geheel te binden.

Zijn advies is om het vleesmengsel een dag voordien te bereiden en het een dagje in de koelkast te laten liggen. Het vlees goed kruiden, de hamburgers vormen en een scheutje olie toevoegen.

Hij heeft ook nog eens een geweldige tip om te voorkomen dat de hamburgers barsten tijdens het grillen.

Daarover vertelde Gordon Ramsay: “Als je de hamburgers op de grill legt, is het geheim om ze zo weinig mogelijk te bewegen. Hoe vaker je ze aanraakt, hoe groter het risico dat je ze breekt.”

Bekijk de tips van Ramsay hieronder en deel dit met je vrienden!

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending