Connect with us

Economie

Gordon ontslaat personeel, maar zet wel nieuwe vacature online.

Gordon Heuckeroth heeft een ontzettend lastige periode achter de rug. Tijdens de lockdown-light greep de zanger zelfs terug naar de drank en de drugs. Maar nu lijkt het erop dat hij zijn leven weer op de rails heeft. Het deed Gordon goed dat zijn horecazaken eindelijk weer open mochten. Hij moest wel personeel ontslaan. Vreemd genoeg gooit Gordon nu toch weer een vacature online.

‘Ooit weer aannemen’

Volgens BekendeBuren moest Gordon veertig procent van zijn personeel ontslaan. Dat maakte hij in juni wereldkundig, maar hij drukte wel de hoop uit om ze ooit weer te kunnen aannemen. Nu postte de zanger een nieuwe vacature voor een nieuwe barista.

BekendeBuren weet dat Gordon dankzij de NOW-regeling een ton kreeg.