-

Economie

Gordon ontslaat personeel, maar zet wel nieuwe vacature online.

Gordon Heuckeroth heeft een ontzettend lastige periode achter de rug. Tijdens de lockdown-light greep de zanger zelfs terug naar de drank en de drugs. Maar nu lijkt het erop dat hij zijn leven weer op de rails heeft. Het deed Gordon goed dat zijn horecazaken eindelijk weer open mochten. Hij moest wel personeel ontslaan. Vreemd genoeg gooit Gordon nu toch weer een vacature online.

‘Ooit weer aannemen’

Volgens BekendeBuren moest Gordon veertig procent van zijn personeel ontslaan. Dat maakte hij in juni wereldkundig, maar hij drukte wel de hoop uit om ze ooit weer te kunnen aannemen. Nu postte de zanger een nieuwe vacature voor een nieuwe barista.

BekendeBuren weet dat Gordon dankzij de NOW-regeling een ton kreeg.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder