-

Economie

Echtgenoot Nikkie Plessen haalt keihard uit: ‘Wij zijn geen graaiers!’

Multimiljonaire Nikkie Plessen kreeg de wind van voor nadat bekend raakte dat zij een groot bedrag coronasteun had ontvangen. Er gingen bedragen de ronde van ruim 9 ton en dat zorgde op de sociale media voor een ware storm. Nu legt haar echtgenoot Ruben Bontekoe uit hoe de vork aan de steel zit.

‘Geen graaiers’

Ruben vertelde aan Quote: “Ook dit jaar weer zullen wij met ons bedrijf, ondanks de Coronacrisis en ondanks de NOW steun, wederom voor vele miljoenen Euro’s aan belastingen en premies afdragen. Wij graaien dus niet, maar dragen fors bij aan de Nederlandse economie.”

Fonds niet nodig

Het bedrijf doet het beter dan verwacht. Daarom stort het bedrijf de coronasteun terug. Daarover onthulde Ruben: “Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en kunnen wij gelukkig concluderen dat de schade voor ons bedrijf aanmerkelijk lager is dan waar we afgelopen maart rekening mee hielden. Met ons bedrijf gaat het gelukkig nog steeds goed.”

Van nationaal belang

Het koppel stelt dat ze heel wat doen voor de Nederlandse economie. Ze becijferden dat ze met hun belastinggeld jaarlijks 22.500 dagen aan ziekenhuisbedden betalen. Het bedrijf maakte vorig jaar om en bij de 18 miljoen euro over aan de overheid in de vorm van sociale lasten, belastingen en premies.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder