-

Economie

Drama op de snelweg: vijf kinderen om het leven bij zwaar ongeluk.

In Frankrijk zijn op de A7 in de buurt van Albon vijf kinderen van hetzelfde gezin om het leven gekomen bij een zwaar ongeluk. De auto raakte de vangrail, ging over de kop en schoot in brand. Mogelijks waren er remproblemen.

Bij het ongeluk raakten vier ander passagiers gewond. Ze zijn overgebracht naar een ziekenhuis in Lyon. De Franse media weten dat het gaat om een samengesteld gezin.

Het ongeval vond plaats maandagavond rond 19 uur. De familie was wellicht onderweg naar huis van vakantie.

Steunbetuigingen

Premier Jean Castex verklaarde via Twitter: “Mijn gedachten zijn bij de families en hun dierbaren van de slachtoffers van het ongeluk op de A7 Drôme.” Verschillende hooggeplaatsten kwamen ter plaatse.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder