Connect with us

Economie

Drama op de snelweg: vijf kinderen om het leven bij zwaar ongeluk.

In Frankrijk zijn op de A7 in de buurt van Albon vijf kinderen van hetzelfde gezin om het leven gekomen bij een zwaar ongeluk. De auto raakte de vangrail, ging over de kop en schoot in brand. Mogelijks waren er remproblemen.

Bij het ongeluk raakten vier ander passagiers gewond. Ze zijn overgebracht naar een ziekenhuis in Lyon. De Franse media weten dat het gaat om een samengesteld gezin.

Het ongeval vond plaats maandagavond rond 19 uur. De familie was wellicht onderweg naar huis van vakantie.

Steunbetuigingen

Premier Jean Castex verklaarde via Twitter: “Mijn gedachten zijn bij de families en hun dierbaren van de slachtoffers van het ongeluk op de A7 Drôme.” Verschillende hooggeplaatsten kwamen ter plaatse.