-

Economie

Dolfijnen die hele leven in zwembad van hotel doorbrachten, eindelijk vrijgelaten.

De situatie van dolfijnen die leven in gevangenschap is vaak dramatisch. De bassins in aquaria, parken en zelfs hotels zijn uiteraard veel te klein voor een normaal leven. Wereldwijd zitten er orka’s en dolfijnen opgesloten in veel te kleine bassins. We moeten hier een einde aan maken, precies zoals gebeurde met Rocky en Rambo die eindelijk hun vrijheid tegemoet konden zwemmen.

De dolfijnen Rocky en Rambo zaten gevangen in het Melka Hotel op Bali. Nu kunnen ze eindelijk genieten van de oceaan!

Hieronder leren we meer over deze prachtige dieren. In de onderstaande video zien we hoe ze voor het eerst kunnen genieten van hun nieuwe maritiem reservaat. Ze zaten twee derde van hun leven opgesloten in een hotelzwembad, waar ze kunstjes moesten opvoeren voor de toeristen.

Gelukkig bewoog Dolphin Project Association hemel en aarde om deze dolfijnen te bevrijden. Bij de redding kwam veel meer kijken dan de dolfijnen gewoon terug in de oceaan plaatsen. Rocky en Rambo kregen intensieve begeleiding om hen klaar te stomen voor een terugkeer naar hun natuurlijke habitat. Ze moesten zich leren voeden en leren omgaan met andere dieren en soortgenoten.

Nu genieten de dolfijnen al enkele maanden van hun herwonnen vrijheid en leven ze zoals dolfijnen in het wild. Zoals het hoort!

Ze sloten zich aan bij soortgenoten, met wie ze nu een familie vormen. De organisatie werkt nauw samen met de lokale bevolking.

Laten we het werk van deze organisatie in het zonnetje zetten. Hun inspanningen zijn cruciaal voor het welzijn van walvisachtigen en dolfijnen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder