Connect with us

Holland

Deze acteur verdwijnt uit Goede Tijden Slechte Tijden.

Acteur Vincent Visser deed tijdens een aflevering van Goede Tijden Zomer Tijden een grootse aankondiging. Er gaat een acteur uit Meerdijk verdwijnen! De opnames na de coronastop worden weer hervat, maar in de cast zal dus een belangrijke verandering volgen.

Hoe?

Vincent Visser vertolkt de rol van Valentijn. De acteur onthult dat hij binnenkort uit de serie gaat verdwijnen. Hij kon uiteraard nog niet vertellen wat er precies gaat gebeuren.

Coronastop

De opnames van de serie lagen vanwege corona stil sinds half maart. De regie van GTST begon op 8 juli opnieuw met de opnames, maar dan op een corona veilige manier. De acteurs moeten op de afstand letten en intieme scènes zijn geschrapt.

Lees verder

Holland

Amalia wil helemaal geen koningin worden: “Laat Alexia het lekker doen”

De drie prinsessen zijn een populair onderwerp in Nederland en ongeveer twee keer per week gebeurt er weer iets waardoor ze in de media verschijnen. Dit keer is het Amalia die open en eerlijk is over hoe ze zich voelt en hoe ze over bepaalde dingen nadenkt. Ze vertelt in haar boek hoe ze over het koningschap denkt en is daar volledig open en eerlijk over.

Meestal is het haar zusje Alexia die trending is, vooral als het gaat om wat voor soort kleding ze draagt of wanneer ze aan het protesteren is in de buurt van haar school in Wales.

Tussendoor: wij hebben het boek gelezen en het is echt de moeite waard. Je kunt het boek hier bestellen.

Nu is echter Amalia aan de beurt die openhartig verteld dat ze best was geschrokken in 2013 toen ze tot het besef kwam dat ze ooit koningin zou worden, ze zegt hier het volgende over:

“Het was als een klap in mijn gezicht. Al die mensen staarden naar me alsof ik een goudvis op mijn hoofd had. Die dag van de inhuldiging was ook een grote push de andere kant op. Ik wilde mijn ouders gaan helpen, dat voelde ik heel sterk. In plaats van een last begon ik het ook te zien als een eer.”

Zoals ze dus aangeeft is het voor haar een grote verantwoordelijkheid en kan daar gelukkig best over grappen met haar zusje Alexia:

“Om te roepen: ‘Ik ga later nee zeggen, en dan mag Alexia het lekker gaan doen.’ En Alexia riep dan: ‘Nee! Ik wil dat niet! Ik wil geen tiara op!’.”

Begrijp ons niet verkeerd wat ze wil nu wel echt koningin worden alleen merkt ze wel dat er dingen zijn die ze lastig vindt: “Ik ben een perfectionist, maar het ís nooit perfect. Dus ik probeer het zo te doen dat ik tegen mezelf kan zeggen: ‘Ik weet dat ik mijn best heb gedaan’.”

Als Amalia 18 is, is het zover en dan wordt ze koningin als er iets zou gebeuren met Willem Alexander: “Als mijn vader nu iets overkomt, zou ik vragen of mijn moeder het eerst een paar jaar wil overnemen. Maar ik heb vooral tegen mijn vader gezegd: blijf jij maar gewoon lekker gezond eten en veel sporten.”

Lees verder

Holland

Arts maakt zich grote zorgen: ‘Het gaat niet goed met de gezondheid van Koning Willem Alexander’

Met de gezondheid van Willem Alexander zou niet goed gaan, volgens het tijdschrift Freizeit. Verschillende Duitse media melden dat de Nederlandse koning in levensgevaar is vanwege een ernstige longziekte. Wat er waar is van wat het tijdschrift schrijft is niet helemaal duidelijk.

Het bekende tijdschrift Story kreeg van De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) te horen dat er niet wordt ingegaan op geruchten en speculaties. Nog maar een paar jaar geleden zou hij de ziekte van Besnier Boeck hebben gehad. Ook wel sarcoïdose genoemd.

In 1999 kondigde De Rijksvoorlichtingsdient aan dat de Koning de ziekte toen had overwonnen. Hij was toen in de dertig, wat goed past bij de ziekte, die veel voorkomt bij mensen tussen 20 en 30 jaar.

Is Willem Alexander ernstig ziek?

Maar wat betekent deze ziekte precies? Een website die alles over sarcoïdose behandelt is ‘Sarcoïdose.nl’. Ze schrijven: “Sarcoïdose is een zeldzame ziekte waarbij ontstekingen om onbekende redenen voorkomen. Bij zo’n ontsteking stapelen zich witte bloedcellen op. Deze ophopingen worden granulomen genoemd. De ontsteking kan bijna overal in het lichaam optreden. De meest voorkomende klacht is vermoeidheid, die door veel mensen met sarcoïdose als de belangrijkste beperking wordt ervaren”. Ze laten ook weten dat er geen medicatie voor de ziekte is. Alleen medicijnen die de ontsteking als gevolg van de ziekte zouden kunnen onderdrukken.

De overheid zwijgt

Het Duitse tijdschrift had ook een arts die over de ziekte sprak: “Stress is zeker een ongunstige factor bij deze ziekte. In het verleden moest deze ziekte in alle rust worden behandeld maar vandaag de dag is dit zelden mogelijk”. Dit past natuurlijk goed in het beeld van de afgelopen maanden rond de corona-crisis, die ongetwijfeld veel stress zal veroorzaken in de top van een land. Het tijdschrift schrijft zelfs op de voorpagina: “Koningshuis bidt voor het leven van Willem-Alexander”. Volgens het tijdschrift Freizeit zou de gezondheidstoestand van Willem Alexander er heel slecht aan toe zijn.

Lees verder

Holland

Situatie rond prinses Amalia verergerd: ‘John van den Heuvel vreest het ergste’

Hoe lang gaat de bedreiging van onze kroonprinses Amalia nog duren? Het ziet er niet goed uit…

Misdaadverslaggever John van den Heuvel ziet de dreiging niet snel afnemen, lezen we in Party. Eén oplossing veegt hij meteen van tafel…

Bij RTL Boulevard polste Bridget Maasland of het misschien een optie zou zijn om Amalia in het buitenland te laten studeren. Maar dat vindt de misdaadjournalist geen goed idee. Hij legt uit waarom…

“Je kunt in het buitenland gaan zitten, maar dat neemt die dreiging niet weg”, benadrukt John van den Heuvel in Party. Integendeel zelfs…

In het buitenland zou je dan nog te maken krijgen met andere geheime diensten en buitenlandse persoonsbeveiligers. “Dat maakt het allemaal wat ingewikkelder”, lezen we een uitspraak van John van den Heuvel in Party. De misdaadjournalist schetst een pijnlijk toekomstbeeld voor Amalia…

John van den Heuvel heeft alle begrip voor de zorgen van onze Oranjes. “Het laatste wat je natuurlijk wil, is dat zij (Amalia, red.) voortdurend omringd moet zijn door, overigens hele goeie, lieve en stoere mannen, maar dat is natuurlijk geen toekomst die je voor je ziet”, begrijpt John van den Heuvel de zorgen van onze koninklijke familie.

Lees verder
Advertisement

Trending