Connect with us

Economie

Britney Spears geeft zich compleet bloot.

De laatste tijd is er weer veel te doen om Britney Spears. De volgers maken zich ernstig zorgen over de zangeres. Britney laat zich tegenwoordig opmerken op Instagram met bizarre dansvideo’s en tonnen oogschaduw. Voor de verandering, en misschien om de fans gerust te stellen, toont ze zichzelf nu ook eens een keertje zonder make-up.

Jonger en beter

Britney schrijft bij het opmerkelijke kiekje: “Wie had dit gedacht?!?! Na al die tijd leer ik eindelijk dat geen make-up de correcte manier is … Ik bedoel … een beetje make-up mag, maar na jaren tijd in de kapstoel en make-upstoel om er onfeilbaar uit te zien … Ik denk dat een naturel look de manier is … Het maakt jonger en beter!!!!”

De volgers van de popster zijn de laatste tijd erg bezorgd om haar. De mensen hopen met de hashtag #FreeBritney te bereiken dat de popster haar eigen zeggenschap terug in handen neemt. Dat zou nu in handen zijn van familieleden.