Connect with us

Economie

Briljante truc: aardappelen schillen kan dus ook in slechts 2 seconden.

De meeste mensen houden niet zo van aardappelen schillen. Maar daar komt nu verandering in! Met deze geniale truc klaar je de klus in enkele seconden.

Nederland en België zijn uiteraard de aardappellanden bij uitstek. Frietjes, puree, gekookte of gebakken aardappelen, we smullen ervan! Volgens Aviko consumeren de Nederlanders gemiddeld 81 kilogram aardappels per jaar. Dat betekent zomaar eventjes tien emmers! Maar eerst moet iemand die aardappelen natuurlijk wel schillen …

Deze briljante tip brengt redding en zal je leven voorgoed veranderen. Je hoeft er niet al te veel inspanning voor te leveren. Het eerste wat je moet doen, is een snede maken in het midden van de aardappel die niet diep genoeg is om door de schil te gaan. Dan leg je de aardappelen in een pan en laat je het koken.

Haal de aardappelen uit het hete water en pel de schil behoedzaam van de aardappelen. Dat doe je uiteraard pas nadat ze een beetje afgekoeld zijn. Kijk maar eens: op die manier heb je een perfect geschilde aardappel!

Het was nooit gemakkelijker om een aardappel te schillen, of beter gezegd: pellen!