Connect with us

Economie

Beste vriendjes met 2 procent overlevingskans bij geboorte, studeren samen af.

Twee inspirerende beste vriendjes, die bij hun geboorte slechts twee procent overlevingskans kregen, overwonnen enorme hordes om samen van de middelbare school af te studeren.

Volgens Reddit gebruiker Tom Frost hadden zijn zoon Odin en zijn beste maatje Jordan niet de gemakkelijkste jeugd. Tom postte een foto van hun eerste schooldag en dan een nieuwe foto van hoe ze samen afstuderen.

Tom legt uit dat ze bij hun geboorte slechts twee procent overlevingskans hadden. Dokters twijfelden of ze ooit zouden kunnen wandelen en zeiden dat ze wellicht in een vegetatieve staat zouden leven.

Maar de jongens overtroffen alle verwachtingen en studeerden samen af van de middelbare school.

Onnodig te zeggen dat de post van Tom overladen werd met positieve reacties. En ook de jongens zelf lazen de post.

Tom zei dat hij vreesde dat de diploma-uitreiking door de coronapandemie overschaduwd zou worden. “Maar nadat ik reactie na reactie las om onze zoon te feliciteren en deze jongens te feliciteren, was het eigenlijk een grotere viering dan we ooit hadden kunnen dromen”, vertelde Tom.

Dergelijke verhalen verwarmen mijn hart. Laten we deze jongetjes overladen met hartjes!

My son and his best friend, both told their survival rate would be around 2%, never walk, and live in a vegetative state if they made it past 7 years, both walked the stage and graduated tonight!!! (Left pic is from the first day of school. The right is from graduation this evening) from r/MadeMeSmile