-

Economie

Beste vriendjes met 2 procent overlevingskans bij geboorte, studeren samen af.

Twee inspirerende beste vriendjes, die bij hun geboorte slechts twee procent overlevingskans kregen, overwonnen enorme hordes om samen van de middelbare school af te studeren.

Volgens Reddit gebruiker Tom Frost hadden zijn zoon Odin en zijn beste maatje Jordan niet de gemakkelijkste jeugd. Tom postte een foto van hun eerste schooldag en dan een nieuwe foto van hoe ze samen afstuderen.

Tom legt uit dat ze bij hun geboorte slechts twee procent overlevingskans hadden. Dokters twijfelden of ze ooit zouden kunnen wandelen en zeiden dat ze wellicht in een vegetatieve staat zouden leven.

Maar de jongens overtroffen alle verwachtingen en studeerden samen af van de middelbare school.

Onnodig te zeggen dat de post van Tom overladen werd met positieve reacties. En ook de jongens zelf lazen de post.

Tom zei dat hij vreesde dat de diploma-uitreiking door de coronapandemie overschaduwd zou worden. “Maar nadat ik reactie na reactie las om onze zoon te feliciteren en deze jongens te feliciteren, was het eigenlijk een grotere viering dan we ooit hadden kunnen dromen”, vertelde Tom.

Dergelijke verhalen verwarmen mijn hart. Laten we deze jongetjes overladen met hartjes!

My son and his best friend, both told their survival rate would be around 2%, never walk, and live in a vegetative state if they made it past 7 years, both walked the stage and graduated tonight!!! (Left pic is from the first day of school. The right is from graduation this evening) from r/MadeMeSmile

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder