-

Economie

Beste vriendjes met 2 procent overlevingskans bij geboorte, studeren samen af.

Twee inspirerende beste vriendjes, die bij hun geboorte slechts twee procent overlevingskans kregen, overwonnen enorme hordes om samen van de middelbare school af te studeren.

Volgens Reddit gebruiker Tom Frost hadden zijn zoon Odin en zijn beste maatje Jordan niet de gemakkelijkste jeugd. Tom postte een foto van hun eerste schooldag en dan een nieuwe foto van hoe ze samen afstuderen.

Tom legt uit dat ze bij hun geboorte slechts twee procent overlevingskans hadden. Dokters twijfelden of ze ooit zouden kunnen wandelen en zeiden dat ze wellicht in een vegetatieve staat zouden leven.

Maar de jongens overtroffen alle verwachtingen en studeerden samen af van de middelbare school.

Onnodig te zeggen dat de post van Tom overladen werd met positieve reacties. En ook de jongens zelf lazen de post.

Tom zei dat hij vreesde dat de diploma-uitreiking door de coronapandemie overschaduwd zou worden. “Maar nadat ik reactie na reactie las om onze zoon te feliciteren en deze jongens te feliciteren, was het eigenlijk een grotere viering dan we ooit hadden kunnen dromen”, vertelde Tom.

Dergelijke verhalen verwarmen mijn hart. Laten we deze jongetjes overladen met hartjes!

My son and his best friend, both told their survival rate would be around 2%, never walk, and live in a vegetative state if they made it past 7 years, both walked the stage and graduated tonight!!! (Left pic is from the first day of school. The right is from graduation this evening) from r/MadeMeSmile

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder