-

Economie

Bedrijf in toiletaccessoires wil 10.000 dollar betalen om grote boodschap te doen.

Wat je leeftijd, geslacht of beroep ook is, we moeten allemaal naar het toilet. Het is niet iets waar we vaak over praten, maar een grote boodschap doen is een natuurlijk proces om ons lichaam te ontdoen van afvalstoffen.

Er wordt voortdurend onderzoek gedaan naar menselijke afscheiding, en nu is een bedrijf op zoek naar iemand die hen kan helpen bij dit onderzoek.

Dichter bij betaald worden om naar het toilet te gaan, kan je niet komen. Het bedrijf biedt ongeveer 80 euro aan per hoopje. Het bedrijf Tushy, dat toiletaccessoires en bidets maakt, is op zoek naar een persoon om gedurende 90 dagen lang nota’s te maken van zijn of haar toiletgewoontes.

10.000 dollar om grote boodschap te doen

Uiteraard word je daarvoor betaald. Na 90 dagen ontvang je 10.000 dollar. Als je dan een keertje per dag gaat, dan spreken we toch algauw over 100 dollar per hoopje. Omgerekend is dat dan zo’n 90 euro per hoopje.

Het lijkt misschien een beetje een bizar baantje, maar voor mensen die graag op het toilet vertoeven, is het een droom.

Wat houdt het in?

Het bedrijf schreef op haar website: “Ja, dit is echt! Tushy is op zoek naar onze eerste manager van fecale zaken om ons te assisteren in de dagelijkse poepoperaties. Met hulp van onze Chef Poepagent, Dr. Mark Hyman, zal onze nieuwe manager van fecale zaken, zijn toiletgewoontes testen en bestuderen en documenteren op onze sociale media.”

Het bedrijf vraagt wel 21 tot 121 jaar ervaring in het doen van grote boodschappen. Uiteraard moet de geschikte kandidaat ook open minded zijn om te praten over wat er binnen de badkamerdeuren gebeurt.

Kandidaten moeten een korte video maken waarin ze moeten uitleggen waarom zij en hun achterwerk de beste keuze zijn voor het baantje.

Ken jij iemand die geschikt is voor dit baantje? Laat van je horen in de reacties!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder