-

Economie

Bedrijf in toiletaccessoires wil 10.000 dollar betalen om grote boodschap te doen.

Wat je leeftijd, geslacht of beroep ook is, we moeten allemaal naar het toilet. Het is niet iets waar we vaak over praten, maar een grote boodschap doen is een natuurlijk proces om ons lichaam te ontdoen van afvalstoffen.

Er wordt voortdurend onderzoek gedaan naar menselijke afscheiding, en nu is een bedrijf op zoek naar iemand die hen kan helpen bij dit onderzoek.

Dichter bij betaald worden om naar het toilet te gaan, kan je niet komen. Het bedrijf biedt ongeveer 80 euro aan per hoopje. Het bedrijf Tushy, dat toiletaccessoires en bidets maakt, is op zoek naar een persoon om gedurende 90 dagen lang nota’s te maken van zijn of haar toiletgewoontes.

10.000 dollar om grote boodschap te doen

Uiteraard word je daarvoor betaald. Na 90 dagen ontvang je 10.000 dollar. Als je dan een keertje per dag gaat, dan spreken we toch algauw over 100 dollar per hoopje. Omgerekend is dat dan zo’n 90 euro per hoopje.

Het lijkt misschien een beetje een bizar baantje, maar voor mensen die graag op het toilet vertoeven, is het een droom.

Wat houdt het in?

Het bedrijf schreef op haar website: “Ja, dit is echt! Tushy is op zoek naar onze eerste manager van fecale zaken om ons te assisteren in de dagelijkse poepoperaties. Met hulp van onze Chef Poepagent, Dr. Mark Hyman, zal onze nieuwe manager van fecale zaken, zijn toiletgewoontes testen en bestuderen en documenteren op onze sociale media.”

Het bedrijf vraagt wel 21 tot 121 jaar ervaring in het doen van grote boodschappen. Uiteraard moet de geschikte kandidaat ook open minded zijn om te praten over wat er binnen de badkamerdeuren gebeurt.

Kandidaten moeten een korte video maken waarin ze moeten uitleggen waarom zij en hun achterwerk de beste keuze zijn voor het baantje.

Ken jij iemand die geschikt is voor dit baantje? Laat van je horen in de reacties!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder