Connect with us

Economie

Bedrijf in toiletaccessoires wil 10.000 dollar betalen om grote boodschap te doen.

Wat je leeftijd, geslacht of beroep ook is, we moeten allemaal naar het toilet. Het is niet iets waar we vaak over praten, maar een grote boodschap doen is een natuurlijk proces om ons lichaam te ontdoen van afvalstoffen.

Er wordt voortdurend onderzoek gedaan naar menselijke afscheiding, en nu is een bedrijf op zoek naar iemand die hen kan helpen bij dit onderzoek.

Dichter bij betaald worden om naar het toilet te gaan, kan je niet komen. Het bedrijf biedt ongeveer 80 euro aan per hoopje. Het bedrijf Tushy, dat toiletaccessoires en bidets maakt, is op zoek naar een persoon om gedurende 90 dagen lang nota’s te maken van zijn of haar toiletgewoontes.

10.000 dollar om grote boodschap te doen

Uiteraard word je daarvoor betaald. Na 90 dagen ontvang je 10.000 dollar. Als je dan een keertje per dag gaat, dan spreken we toch algauw over 100 dollar per hoopje. Omgerekend is dat dan zo’n 90 euro per hoopje.

Het lijkt misschien een beetje een bizar baantje, maar voor mensen die graag op het toilet vertoeven, is het een droom.

Wat houdt het in?

Het bedrijf schreef op haar website: “Ja, dit is echt! Tushy is op zoek naar onze eerste manager van fecale zaken om ons te assisteren in de dagelijkse poepoperaties. Met hulp van onze Chef Poepagent, Dr. Mark Hyman, zal onze nieuwe manager van fecale zaken, zijn toiletgewoontes testen en bestuderen en documenteren op onze sociale media.”

Het bedrijf vraagt wel 21 tot 121 jaar ervaring in het doen van grote boodschappen. Uiteraard moet de geschikte kandidaat ook open minded zijn om te praten over wat er binnen de badkamerdeuren gebeurt.

Kandidaten moeten een korte video maken waarin ze moeten uitleggen waarom zij en hun achterwerk de beste keuze zijn voor het baantje.

Ken jij iemand die geschikt is voor dit baantje? Laat van je horen in de reacties!

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending