-

Economie

Amber Brantsen die onwel werd tijdens nieuws heeft iets belangrijks te vertellen.

Nieuwslezeres Amber Brantsen had donderdag belangrijk nieuws voor haar volgers.  De brunette is namelijk in verwachting. Ze maakte het heuglijk nieuws bekend via Twitter.

Amber schreef bij een origineel filmpje: “Rachid en ik willen je graag iets vertellen.” Uit de video blijkt dat het kindje is uitgerekend voor februari van volgend jaar.

Nadat Amber onwel werd tijdens een uitzending van het NOS Journaal, waren er al speculaties dat ze in verwachting was. Amber begon langzamer te ademen en viel pal voorover op haar desk. Dat was niet meer in beeld te zien, maar iedereen had het wel gehoord. Nu bevestigt RTV-journalist Rob Goossens dat dit wel degelijk te maken had met haar zwangerschap.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder