Connect with us

Economie

Alleen voor mensen met arendsogen: vind de slang binnen de 15 seconden.

Wij houden wel van een goede zoekprent. Daarom konden we het gewoon niet laten om deze foto met jullie te delen! Breinkrakers zijn een uitstekende manier om onze hersenen en zintuigen scherp te houden. Deze foto herinnert ons er echter ook aan dat we in de natuur altijd goed uit onze doppen moeten kijken!

Deze natuurfoto is op 4 juli gedeeld op Twitter door de social mediagebruiker @dm_ynwa. De opdracht bij de foto klinkt eenvoudig: vind de slang binnen de vijftien seconden. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Zet je schrap voor deze zoekprent!

Op de grond liggen een heleboel droge bladeren. Daartussen zit ook nog ergens een slang heel goed verstopt. Eenmaal je de slang gevonden hebt, kan je er gewoon niet meer naast kijken. Maar de meeste mensen doen er heel lang over om het reptiel te vinden.

Niet gevonden? Niet getreurd, hieronder geven we de oplossing weg!

De oplossing

Stel je eens voor dat je hier nietsvermoedend op trapt? Slangen zijn meester in het camoufleren, dat blijkt wel uit deze foto. Slangen hebben een slechte reputatie en dat is eigenlijk ten onrechte. De reptielen zijn heel nuttige dieren omdat ze knaagdieren, slakken en schadelijke insecten eten.

Had jij de slang gevonden binnen de 15 seconden?