Connect with us

Economie

Zwangere mama in auto onderweg naar ziekenhuis, maar baby wil niet wachten.

Toen deze zwangere vrouw haar weeën kreeg, stapten zij en haar man meteen in de auto om naar het ziekenhuis te rijden. Maar het ziekenhuis was niet bij de deur en na drie kwartier besloot het kleintje dat het tijd was om de wereld te begroeten.

De aanstaande papa had een camera in de auto geïnstalleerd en de hele bevalling werd vereeuwigd op film. Wanneer de vrouw begint te bevallen en het hoofdje van de baby al zichtbaar is, is het duidelijk dat ze het ziekenhuis nooit zouden halen.

De moeder neemt het heft letterlijk in handen en voert de hele bevalling uit op eigen houtje. De bezorgde man vraagt constant of het niet beter is om te stoppen, maar daar wil de vrouw niet van weten. Ze wil blijven rijden om zo snel mogelijk in het ziekenhuis te geraken.

Dit is echt een indrukwekkende bevalling en het ogenblik dat je de baby hoort schreeuwen, zal je ongetwijfeld kippenvel bezorgen. Moeders bevielen op de meest vreemde plaatsen, maar rijdend in de auto is toch wel heel bijzonder.

We heten dit kleintje welkom op de wereld! Onze felicitaties voor de trotse ouders!