-

Economie

ZIEN: Hond sleept bed naar zieke broertje om hem te troosten.

Een waanzinnig lieve viervoeter is op camera betrapt hoe hij zijn bedje naar zijn zieke broertje sleepte om hem te troosten. De zorgzame hond wilde er zeker van zijn dat hij lekker comfortabel was. Daarom houden we zo veel van honden!

Jill Rogers uit New Jersey is de trotse eigenares van Spanky en Roman. Het baasje vertelde dat de twee vanaf de eerste dag de beste vriendjes waren. Ze onthulde: “Vanaf de dag dat we Spanky naar huis brachten was hij op slag verliefd op Roman. Hij heeft zo’n hechte band en wil niet ver van hem zijn.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @roman_spanky op

Eerder deze maan kreeg de achtjarige Roman een oorinfectie, dus nam het baasje hem mee naar de dierenarts. Daar bleek dat het een hematoom was.

Roman moest geopereerd worden en voelde zich niet lekker. Vier dagen voor de operatie bracht Jill hem al naar de dierenarts om te kijken of hij niet eerder geopereerd kon worden. Dat was volgens de dierenarts niet nodig. Alles zou goed verlopen, verzekerde de dierenarts.

De zesjarige Spanky had meteen in de gaten dat zijn grote broer zich niet lekker voelde en begon zich heel zorgzaam te gedragen.

Jill legde uit: “Spanky is normaal gezien niet zo zachtaardig. Hij gedraagt zich als een grote eland, maar toen Roman zich niet lekker voelde, was hij zo lief voor hem. Hij probeerde niet zo ruig te spelen zoals hij normaal doet.”

Maar dat was nog niet alles! De familie installeerde een camera in hun woning om de honden in de gaten te houden terwijl ze uit werken waren. De bewakingsbeelden tonen een ontzettend schattig tafereel.

In de video zien we dat Spanky naar Roman kijkt. Dan staat hij op en sleept zijn bedje naar hem toe. In een volgende video zien we hoe de twee honden gezellig samen op het bed liggen.

Jill kon haar ogen niet geloven. Haar hart smolt. En we moeten toegeven dat ook onze harten smolten als een pudding!

Deel dit bericht als ook jij honden zo’n geweldige dieren vindt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @roman_spanky op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder