Connect with us

Economie

ZIEN: Hond sleept bed naar zieke broertje om hem te troosten.

Een waanzinnig lieve viervoeter is op camera betrapt hoe hij zijn bedje naar zijn zieke broertje sleepte om hem te troosten. De zorgzame hond wilde er zeker van zijn dat hij lekker comfortabel was. Daarom houden we zo veel van honden!

Jill Rogers uit New Jersey is de trotse eigenares van Spanky en Roman. Het baasje vertelde dat de twee vanaf de eerste dag de beste vriendjes waren. Ze onthulde: “Vanaf de dag dat we Spanky naar huis brachten was hij op slag verliefd op Roman. Hij heeft zo’n hechte band en wil niet ver van hem zijn.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @roman_spanky op

Eerder deze maan kreeg de achtjarige Roman een oorinfectie, dus nam het baasje hem mee naar de dierenarts. Daar bleek dat het een hematoom was.

Roman moest geopereerd worden en voelde zich niet lekker. Vier dagen voor de operatie bracht Jill hem al naar de dierenarts om te kijken of hij niet eerder geopereerd kon worden. Dat was volgens de dierenarts niet nodig. Alles zou goed verlopen, verzekerde de dierenarts.

De zesjarige Spanky had meteen in de gaten dat zijn grote broer zich niet lekker voelde en begon zich heel zorgzaam te gedragen.

Jill legde uit: “Spanky is normaal gezien niet zo zachtaardig. Hij gedraagt zich als een grote eland, maar toen Roman zich niet lekker voelde, was hij zo lief voor hem. Hij probeerde niet zo ruig te spelen zoals hij normaal doet.”

Maar dat was nog niet alles! De familie installeerde een camera in hun woning om de honden in de gaten te houden terwijl ze uit werken waren. De bewakingsbeelden tonen een ontzettend schattig tafereel.

In de video zien we dat Spanky naar Roman kijkt. Dan staat hij op en sleept zijn bedje naar hem toe. In een volgende video zien we hoe de twee honden gezellig samen op het bed liggen.

Jill kon haar ogen niet geloven. Haar hart smolt. En we moeten toegeven dat ook onze harten smolten als een pudding!

Deel dit bericht als ook jij honden zo’n geweldige dieren vindt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @roman_spanky op

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending