Connect with us

Economie

Zakenvrouw (41) kiest ideale spermadonor in nieuwe realityshow.

Kristy Katzmann is een 41-jarige slimme, succesvolle en knappe carrièrevrouw die alles lijkt te hebben. Maar het enige wat ze nu wanhopig wil is moeder worden en een gezin stichten. Het enige probleem is dat ze geen geschikte partner heeft gevonden om vader te zijn van haar kind.

En om de ideale vader van haar kind te vinden, volgt Katzmann een weg die een beetje anders is.

Ze doet namelijk mee aan de realityshow genaamd Labor of Love, waarin 15 mannen wedijveren zich van hun meest vaderlijke kant laten zien om haar zwanger te mogen maken.

View this post on Instagram

Today’s the big day! Awkward moment? Or just plain AWESOME!? Find out why @iamkristindavis and I are facing off with the men when @laboroflovefox premiers tonight on Fox 9/8c. Trust me, you don’t want to miss this!!! ?? • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #sayyestosuccess #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on

Opdrachten

De potentiële spermadonoren moeten verschillende opdrachten uitvoeren om Katzmann te overtuigen. Dat gaat van luiers verversen, een kamer vol kinderen in goede banen leiden en Katzmann imponeren tijdens dates. Tijdens een van de uitdagingen worden de kandidaten zelfs aan machines gekoppeld die de pijn van een bevalling simuleren.

Tijdens de eerste episode werd hun sperma zelfs getest op vruchtbaarheid, want uiteraard moeten ze hun beste staaltje voorschotelen.

Katzmann liet weten dat ze erg blij is met haar deelname. Ze vertelde: “Ik ben super gelukkig. Ik wist, dat om dit te laten werken, ik echt een open hart en geest moest hebben en mezelf 100 procent moest geven. Ik ben zo blij met hoe het verlopen is en ik ben eerlijk gezegd nooit gelukkiger geweest.”

View this post on Instagram

This week… a powerful journey that I know SO many of you will relate to begins. It will make you laugh, it will make you cry, and it will keep you guessing right up until the very end. What are you willing to put on the line to make your biggest dreams come true? How vulnerable can you truly be? Can you stay true to yourself in the middle of the storm? Do you know how strong you really are? Are you open to a new and totally different story? Can you be comfortable being uncomfortable… in front of the world? Do you have an open mind? Can you stand in your own power? Can you trust yourself, no matter what? What will it take for you to become your own hero? Find out when @laboroflovefox premiers this Thursday on @foxtv ?❤️ • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #sayyestosuccess #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on