-

Economie

Zakenvrouw (41) kiest ideale spermadonor in nieuwe realityshow.

Kristy Katzmann is een 41-jarige slimme, succesvolle en knappe carrièrevrouw die alles lijkt te hebben. Maar het enige wat ze nu wanhopig wil is moeder worden en een gezin stichten. Het enige probleem is dat ze geen geschikte partner heeft gevonden om vader te zijn van haar kind.

En om de ideale vader van haar kind te vinden, volgt Katzmann een weg die een beetje anders is.

Ze doet namelijk mee aan de realityshow genaamd Labor of Love, waarin 15 mannen wedijveren zich van hun meest vaderlijke kant laten zien om haar zwanger te mogen maken.

View this post on Instagram

Today’s the big day! Awkward moment? Or just plain AWESOME!? Find out why @iamkristindavis and I are facing off with the men when @laboroflovefox premiers tonight on Fox 9/8c. Trust me, you don’t want to miss this!!! ?? • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #sayyestosuccess #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on

Opdrachten

De potentiële spermadonoren moeten verschillende opdrachten uitvoeren om Katzmann te overtuigen. Dat gaat van luiers verversen, een kamer vol kinderen in goede banen leiden en Katzmann imponeren tijdens dates. Tijdens een van de uitdagingen worden de kandidaten zelfs aan machines gekoppeld die de pijn van een bevalling simuleren.

Tijdens de eerste episode werd hun sperma zelfs getest op vruchtbaarheid, want uiteraard moeten ze hun beste staaltje voorschotelen.

Katzmann liet weten dat ze erg blij is met haar deelname. Ze vertelde: “Ik ben super gelukkig. Ik wist, dat om dit te laten werken, ik echt een open hart en geest moest hebben en mezelf 100 procent moest geven. Ik ben zo blij met hoe het verlopen is en ik ben eerlijk gezegd nooit gelukkiger geweest.”

View this post on Instagram

This week… a powerful journey that I know SO many of you will relate to begins. It will make you laugh, it will make you cry, and it will keep you guessing right up until the very end. What are you willing to put on the line to make your biggest dreams come true? How vulnerable can you truly be? Can you stay true to yourself in the middle of the storm? Do you know how strong you really are? Are you open to a new and totally different story? Can you be comfortable being uncomfortable… in front of the world? Do you have an open mind? Can you stand in your own power? Can you trust yourself, no matter what? What will it take for you to become your own hero? Find out when @laboroflovefox premiers this Thursday on @foxtv ?❤️ • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #sayyestosuccess #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder