-

Economie

Zakenvrouw (41) kiest ideale spermadonor in nieuwe realityshow.

Kristy Katzmann is een 41-jarige slimme, succesvolle en knappe carrièrevrouw die alles lijkt te hebben. Maar het enige wat ze nu wanhopig wil is moeder worden en een gezin stichten. Het enige probleem is dat ze geen geschikte partner heeft gevonden om vader te zijn van haar kind.

En om de ideale vader van haar kind te vinden, volgt Katzmann een weg die een beetje anders is.

Ze doet namelijk mee aan de realityshow genaamd Labor of Love, waarin 15 mannen wedijveren zich van hun meest vaderlijke kant laten zien om haar zwanger te mogen maken.

View this post on Instagram

Today’s the big day! Awkward moment? Or just plain AWESOME!? Find out why @iamkristindavis and I are facing off with the men when @laboroflovefox premiers tonight on Fox 9/8c. Trust me, you don’t want to miss this!!! ?? • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #sayyestosuccess #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on

Opdrachten

De potentiële spermadonoren moeten verschillende opdrachten uitvoeren om Katzmann te overtuigen. Dat gaat van luiers verversen, een kamer vol kinderen in goede banen leiden en Katzmann imponeren tijdens dates. Tijdens een van de uitdagingen worden de kandidaten zelfs aan machines gekoppeld die de pijn van een bevalling simuleren.

Tijdens de eerste episode werd hun sperma zelfs getest op vruchtbaarheid, want uiteraard moeten ze hun beste staaltje voorschotelen.

Katzmann liet weten dat ze erg blij is met haar deelname. Ze vertelde: “Ik ben super gelukkig. Ik wist, dat om dit te laten werken, ik echt een open hart en geest moest hebben en mezelf 100 procent moest geven. Ik ben zo blij met hoe het verlopen is en ik ben eerlijk gezegd nooit gelukkiger geweest.”

View this post on Instagram

This week… a powerful journey that I know SO many of you will relate to begins. It will make you laugh, it will make you cry, and it will keep you guessing right up until the very end. What are you willing to put on the line to make your biggest dreams come true? How vulnerable can you truly be? Can you stay true to yourself in the middle of the storm? Do you know how strong you really are? Are you open to a new and totally different story? Can you be comfortable being uncomfortable… in front of the world? Do you have an open mind? Can you stand in your own power? Can you trust yourself, no matter what? What will it take for you to become your own hero? Find out when @laboroflovefox premiers this Thursday on @foxtv ?❤️ • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #sayyestosuccess #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder