Connect with us

Economie

Zakenvrouw (41) kiest ideale spermadonor in nieuwe realityshow.

Kristy Katzmann is een 41-jarige slimme, succesvolle en knappe carrièrevrouw die alles lijkt te hebben. Maar het enige wat ze nu wanhopig wil is moeder worden en een gezin stichten. Het enige probleem is dat ze geen geschikte partner heeft gevonden om vader te zijn van haar kind.

En om de ideale vader van haar kind te vinden, volgt Katzmann een weg die een beetje anders is.

Ze doet namelijk mee aan de realityshow genaamd Labor of Love, waarin 15 mannen wedijveren zich van hun meest vaderlijke kant laten zien om haar zwanger te mogen maken.

View this post on Instagram

Today’s the big day! Awkward moment? Or just plain AWESOME!? Find out why @iamkristindavis and I are facing off with the men when @laboroflovefox premiers tonight on Fox 9/8c. Trust me, you don’t want to miss this!!! ?? • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #sayyestosuccess #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on

Opdrachten

De potentiële spermadonoren moeten verschillende opdrachten uitvoeren om Katzmann te overtuigen. Dat gaat van luiers verversen, een kamer vol kinderen in goede banen leiden en Katzmann imponeren tijdens dates. Tijdens een van de uitdagingen worden de kandidaten zelfs aan machines gekoppeld die de pijn van een bevalling simuleren.

Tijdens de eerste episode werd hun sperma zelfs getest op vruchtbaarheid, want uiteraard moeten ze hun beste staaltje voorschotelen.

Katzmann liet weten dat ze erg blij is met haar deelname. Ze vertelde: “Ik ben super gelukkig. Ik wist, dat om dit te laten werken, ik echt een open hart en geest moest hebben en mezelf 100 procent moest geven. Ik ben zo blij met hoe het verlopen is en ik ben eerlijk gezegd nooit gelukkiger geweest.”

View this post on Instagram

This week… a powerful journey that I know SO many of you will relate to begins. It will make you laugh, it will make you cry, and it will keep you guessing right up until the very end. What are you willing to put on the line to make your biggest dreams come true? How vulnerable can you truly be? Can you stay true to yourself in the middle of the storm? Do you know how strong you really are? Are you open to a new and totally different story? Can you be comfortable being uncomfortable… in front of the world? Do you have an open mind? Can you stand in your own power? Can you trust yourself, no matter what? What will it take for you to become your own hero? Find out when @laboroflovefox premiers this Thursday on @foxtv ?❤️ • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #sayyestosuccess #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending