Connect with us

Economie

Yolanthe krijgt boek van Wesley pas op allerlaatste moment.

Wesley Sneijder was in een interview met RTL Boulevard heel openhartig over zijn nieuwe boek ‘Sneijder’, geschreven door Kees Jansma. In de biografie doet de ex-voetballer zijn hele leven tot in de kleinste details uit de doeken. Ook over zijn relatie en breuk met Yolanthe neemt Wesley geen blad voor de mond.

Delicate onderwerpen

Wesley vertelde: “Ik heb het met veel gevoel gedaan en ben er trots op.” In zijn biografie steekt Wesley vooral een hand in eigen boezem. De voormalig voetballer legde uit: “Als ik over gevoelige onderwerpen moet praten met vrienden of familie kan dat niet, dat kan alleen Yolanthe.” Hij voegde er nog aan toe: “Je blijft er mee zitten, nu is het eruit.”

Yolanthe reageert nog niet

Wesley en Yolanthe hebben geen ruzie. Wesley ziet ook zijn zoon regelmatig. Hij overhandigde het boek ook aan Yolanthe. Ze liet zelf nog geen reactie optekenen, maar haar management liet eerder verstaan dat ze het nog niet gelezen had. Of dat ondertussen veranderd is, is nog niet bekend.

Laatste ogenblik

In het boek komt de relatie en de breuk van het koppel uitgebreid aan bod. Niettemin kreeg Yolanthe de tekst niet te lezen voor de publicatie. Jansma had aan Wesley gevraagd of hij bepaalde passages eerst aan Yolanthe moest voorleggen, maar dat vond hij niet nodig. Hij neemt dan ook de volle verantwoordelijkheid voor zijn uitspraken. Heel wat mensen vinden het raar dat Yolanthe het boek pas deze week onder ogen kreeg.

Het boek leest bij momenten een beetje als een liefdesverklaring aan Yolanthe. Wesley is eerlijk over zijn wensen: hij hoopt vurig op een verzoening met Yolanthe. Hij zei echter dat hij beseft dat een verzoening niet alleen van het boek zal afhangen, maar van veel meer dingen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag is BLAUW ??

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending