Connect with us

Economie

Yolanthe krijgt boek van Wesley pas op allerlaatste moment.

Wesley Sneijder was in een interview met RTL Boulevard heel openhartig over zijn nieuwe boek ‘Sneijder’, geschreven door Kees Jansma. In de biografie doet de ex-voetballer zijn hele leven tot in de kleinste details uit de doeken. Ook over zijn relatie en breuk met Yolanthe neemt Wesley geen blad voor de mond.

Delicate onderwerpen

Wesley vertelde: “Ik heb het met veel gevoel gedaan en ben er trots op.” In zijn biografie steekt Wesley vooral een hand in eigen boezem. De voormalig voetballer legde uit: “Als ik over gevoelige onderwerpen moet praten met vrienden of familie kan dat niet, dat kan alleen Yolanthe.” Hij voegde er nog aan toe: “Je blijft er mee zitten, nu is het eruit.”

Yolanthe reageert nog niet

Wesley en Yolanthe hebben geen ruzie. Wesley ziet ook zijn zoon regelmatig. Hij overhandigde het boek ook aan Yolanthe. Ze liet zelf nog geen reactie optekenen, maar haar management liet eerder verstaan dat ze het nog niet gelezen had. Of dat ondertussen veranderd is, is nog niet bekend.

Laatste ogenblik

In het boek komt de relatie en de breuk van het koppel uitgebreid aan bod. Niettemin kreeg Yolanthe de tekst niet te lezen voor de publicatie. Jansma had aan Wesley gevraagd of hij bepaalde passages eerst aan Yolanthe moest voorleggen, maar dat vond hij niet nodig. Hij neemt dan ook de volle verantwoordelijkheid voor zijn uitspraken. Heel wat mensen vinden het raar dat Yolanthe het boek pas deze week onder ogen kreeg.

Het boek leest bij momenten een beetje als een liefdesverklaring aan Yolanthe. Wesley is eerlijk over zijn wensen: hij hoopt vurig op een verzoening met Yolanthe. Hij zei echter dat hij beseft dat een verzoening niet alleen van het boek zal afhangen, maar van veel meer dingen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag is BLAUW ??

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op