-

Economie

Wesley en Yolanthe hadden stiekeme date toen zij nog samen was met Jan Smit.

De kus van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder in een parkeergarage, in het voorjaar van 2009, sloeg in als een bom. Yolanthe was op dat ogenblik immers nog samen met Jan Smit. In zijn biografie verklapt Wesley nu dat die heimelijke zoen niet hun eerste afspraakje was.

Eerste date

Wesley Sneijder onthult dat hij Yolanthe voor het eerst ontmoette in het Amsterdamse bos. Daarover staat in zijn biografie te lezen: “Ik was over vanuit Madrid en we kozen voor die plek, juist omdat we elkaar niet goed kenden.” De voormalig voetballer had de brunette weten te strikken met berichtjes in het Spaans en sloofde zich ook tijdens hun eerste date heel erg uit. Wesley had een fles wijn en twee glazen mee, maar er kwam nog geen vuurwerk van. Hij zei: “Yolanthe is daarna naar huis gegaan, ik naar het mijne.”

Bedroog Jan Smit haar eerder al?

Na een etentje bij vrienden volgde de eerste zoen tussen Yo en Wes. Die kus is ook op beeld vastgelegd en het nieuws sloeg toen in als een bom. De breuk tussen Jan Smith en Yolanthe was op dat moment nog maar 24 uur bekend. Jan zou echter evenmin zo braaf geweest zijn. Een vriendin van Yolanthe vertelde in het voorjaar van 2019: “In werkelijkheid was het Jan die als eerste vreemdging met Liza. Toen Yo met Wesley uitging, was de relatie met Jan eigenlijk al enkele weken voorbij. Alleen hielden ze de breuk stil.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder