-

Economie

Vrouw vervolgt 12-jarige op fiets die ze had aangereden omdat haar auto gekrast was.

Een Russische vrouw spande met succes een rechtszaak aan tegen een 12-jarige fietser die ze had aangereden. De reden? Haar auto was gekrast door de fiets.

Het ongeluk vond plaats in 2019. De jongen hield er verwondingen aan over en het is nog maar de vraag of er schade is op lange termijn. Nu moet zijn familie een schadevergoeding van bijna 1.500 euro betalen.

Lilia Khoruzhenko was met haar auto onderweg in Kolsky toen ze het kind op zijn fiets ramde. De vrouw was ongedeerd, maar de jongen had minder geluk. Hoewel hij goed herstelde, zeggen dokters dat hij moet wachten tot hij 25 jaar oud is om zijn voorste rij tanden te vervangen.

De familie van de jongen besloot om de vrouw niet te vervolgen omdat ze zich op het herstel van hun zoon wilden concentreren.

Maar kort daarna sleepte de vrouw de familie van de jongen voor de rechter vanwege de krassen op haar Volkswagen Tiguan. Ze argumenteerde dat de jongen de verkeerswetgeving had overtreden. In de regio mogen minderjarigen onder de 14 jaar namelijk alleen op het fietspad of de stoep fietsen.

Ondanks een onafhankelijk onderzoek dat uitwees dat de jongen geen verkeersovertredingen begint, werd de familie toch veroordeeld tot een schadevergoeding. De familie liet weten beroep te zullen instellen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder