Connect with us

Economie

Vrouw uit Helmond vindt dode muis in brood.

Beschuit met muisjes tot daaraan toe, maar een echte muis op je brood dat wil niemand. Een vrouw uit Helmond beleefde echter een heel onsmakelijke ervaring. Ze vond een versneden muis in een brood dat ze gekocht had bij supermarkt Albert Heijn.

Het zoontje van Zineb stond op het punt om een boterhammetje te smeren en merkte dat het toch niet al te fris rook. Hij vertelde het aan mama, die op dat moment zijn zusje eten aan het geven was. De moeder vroeg haar zoon om een nieuw sneetje te nemen.

‘Ik moest overgeven’

Toen de moeder het brood later van dichterbij bestudeerde, werd ze onwel. De vrouw vertelde op Facebook: “Meteen daarna moest ik overgeven. Ik schreeuwde nog naar mijn zoontje: ‘Je hebt deze boterham toch niet gegeten?’” Gelukkig was dat niet het geval.

NVWA

Zineb meldde het geval bij de NVWA. Het brood is teruggebracht naar de supermarkt. Daarover verklaarde Zineb: “Die jongen van de AH schrok ook. Maar van de zenuwen moest hij een beetje lachen. Hij zag namelijk dat ik nog rode ogen had van het overgeven.” De moeder kreeg als goedmaker wel een sticker voor twee gratis broden en een taart.

De supermarkt tilt erg zwaar aan de vondst. Een woordvoerder van de AH laat weten erg geschrokken te zijn. Er wordt een onderzoek gevoerd naar de oorzaak bij de leverancier. De supermarkt nam ondertussen ook contact op met Zineb om tot een betere oplossing te komen.