-

Economie

Vrouw uit Helmond vindt dode muis in brood.

Beschuit met muisjes tot daaraan toe, maar een echte muis op je brood dat wil niemand. Een vrouw uit Helmond beleefde echter een heel onsmakelijke ervaring. Ze vond een versneden muis in een brood dat ze gekocht had bij supermarkt Albert Heijn.

Het zoontje van Zineb stond op het punt om een boterhammetje te smeren en merkte dat het toch niet al te fris rook. Hij vertelde het aan mama, die op dat moment zijn zusje eten aan het geven was. De moeder vroeg haar zoon om een nieuw sneetje te nemen.

‘Ik moest overgeven’

Toen de moeder het brood later van dichterbij bestudeerde, werd ze onwel. De vrouw vertelde op Facebook: “Meteen daarna moest ik overgeven. Ik schreeuwde nog naar mijn zoontje: ‘Je hebt deze boterham toch niet gegeten?’” Gelukkig was dat niet het geval.

NVWA

Zineb meldde het geval bij de NVWA. Het brood is teruggebracht naar de supermarkt. Daarover verklaarde Zineb: “Die jongen van de AH schrok ook. Maar van de zenuwen moest hij een beetje lachen. Hij zag namelijk dat ik nog rode ogen had van het overgeven.” De moeder kreeg als goedmaker wel een sticker voor twee gratis broden en een taart.

De supermarkt tilt erg zwaar aan de vondst. Een woordvoerder van de AH laat weten erg geschrokken te zijn. Er wordt een onderzoek gevoerd naar de oorzaak bij de leverancier. De supermarkt nam ondertussen ook contact op met Zineb om tot een betere oplossing te komen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder