Connect with us

Economie

Vrouw ontdekt dat ze haar man al ontmoette op vakantie toen ze zes jaar oud was.

Een koppel dat er rotsvast van overtuigd was dat ze elkaar op de universiteit leerden kennen, kwam erachter dat ze elkaar al eens ontmoetten op vakantie.

Hun liefde was voorbestemd! Heidi Parker en Ed Savitt groeiden op bijna 300 kilometer afstand van elkaar op, maar het lot bracht hen twee keer samen!

Het Brits stel dacht dat ze elkaar hadden leren kennen op de universiteit in Newcastle. Daar verbleven ze met een jaar verschil in hetzelfde studentenhuis.

Ed trok in het studentenhuis in nadat Heidi was vertrokken. In 2011 stuurde hij haar een berichtje via Facebook om te vragen hoe de wasmachine werkte.

De twee raakten aan de praat en ze hadden een date. Vanaf dat moment klikte het meteen. Ze zouden onafscheidelijk worden. Enkele jaren later gingen ze samenwonen. Ed vroeg haar ten huwelijk tijdens een wandeling en Heidi zei ‘ja’.

Enkele maanden later was het stelletje aan het tafelen met de mama van Heidi, Kay. De moeder herinnerde zich een familievakantie in 1997 in een resort in Turkije. Daar had Heidi een vriendje ontmoet dat ook Ed heette.

Een paar weken later stuurde Kay een foto van de familievakantie met de jonge Heidi en haar vriendje Ed. En wat wilde het lot? Die jongen was gewoon Ed met wie ze zou trouwen!

Heide onthulde aan Unilad: “Ik was zo geschokt dat ik moest gaan liggen. Ed was ook verbaasd. We konden het gewoon niet geloven.”

Hun eerste ontmoeting in Turkije was op hun bruiloft uiteraard het gespreksonderwerp van de dag.

Heidi vertelde dat zij en Ed de mensen graag vertellen over deze bijzondere anekdote. Ondertussen keerden ze zelfs terug naar Bodrum om de plaats te bezoeken waar ze elkaar voor het eerst leerden kennen!