-

Economie

Vrouw met twee baarmoeders is zwanger van tweeling.

Kelly Fairhurst (28) heeft twee baarmoeders en nu is ze zwanger van een tweeling. De kans is bijzonder klein: 1 op 50 miljoen.

De Britse vrouw kreeg het bijzondere nieuws te horen bij haar echo van 12 weken. Aanvankelijk dachten de dokters nog dat haar baarmoeder uit twee delen bestond, maar de echo toonde aan dat dat niet het geval was. Kelly vertelde aan een Britse krant: “Ik dacht: ‘Goh, wat een verrassing’. Het maakt je ongelofelijk dankbaar en ik krijg gewoon twee geweldige baby’s. (…) Maar om eerlijk te zijn, is dit toch best een bizarre situatie.”

De dokters zijn nu bang dat de kinderen te vroeg geboren zullen worden of dat de vrouw twee keer zal moeten bevallen. Kelly zei: “De bedoeling is om ze allebei te halen tijdens een keizersnede, maar mijn laatste twee bevallingen gingen zo snel dat het een risico is.”

Kelly en haar partner Joshua hebben al twee kindjes, Margot (3) en Agyness (4).

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder