-

Economie

Viespeuk in Roden vergrijpt zich op klaarlichte dag aan buitenspelend meisje.

Buren reageren woedend op het misbruik van een jong meisje dat maandagmiddag plaatsvond in Roden in de buurt van het Nijlandspark. De politie startte een onderzoek, maar de dader is voorlopig nog spoorloos.

Een van de buurtbewoners vertelde: “Dit is verschrikkelijk. Het zal je kind maar zijn.” Een andere buur voegt eraan toe: “Het is zo zielig voor dat kleine meisje, ze wilde gewoon spelen.”

Onduidelijkheid

Het is nog niet helemaal duidelijk wat er precies is voorgevallen. Een omwonende getuigt: “Hij stond te plassen in het steegje. Het meisje zou daar iets van gezegd hebben en toen heeft hij het gedaan.”

De politie stuurde een burgernetmelding uit om uit te kijken naar een man tussen de 40 en 50 jaar. De verdachte heeft bruin haar, een stoppelbaard en is zongebruind.

De buren zelf gingen nog op zoek naar de dader, maar tevergeefs. Een van de buurtbewoners is alvast duidelijk: “Mensen hier zijn het allemaal met elkaar eens. Als ze diegene te pakken krijgen, wordt het denk ik heel erg voor hem.”

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder