-

Economie

Viespeuk in Roden vergrijpt zich op klaarlichte dag aan buitenspelend meisje.

Buren reageren woedend op het misbruik van een jong meisje dat maandagmiddag plaatsvond in Roden in de buurt van het Nijlandspark. De politie startte een onderzoek, maar de dader is voorlopig nog spoorloos.

Een van de buurtbewoners vertelde: “Dit is verschrikkelijk. Het zal je kind maar zijn.” Een andere buur voegt eraan toe: “Het is zo zielig voor dat kleine meisje, ze wilde gewoon spelen.”

Onduidelijkheid

Het is nog niet helemaal duidelijk wat er precies is voorgevallen. Een omwonende getuigt: “Hij stond te plassen in het steegje. Het meisje zou daar iets van gezegd hebben en toen heeft hij het gedaan.”

De politie stuurde een burgernetmelding uit om uit te kijken naar een man tussen de 40 en 50 jaar. De verdachte heeft bruin haar, een stoppelbaard en is zongebruind.

De buren zelf gingen nog op zoek naar de dader, maar tevergeefs. Een van de buurtbewoners is alvast duidelijk: “Mensen hier zijn het allemaal met elkaar eens. Als ze diegene te pakken krijgen, wordt het denk ik heel erg voor hem.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder