Connect with us

Economie

Viespeuk in Roden vergrijpt zich op klaarlichte dag aan buitenspelend meisje.

Buren reageren woedend op het misbruik van een jong meisje dat maandagmiddag plaatsvond in Roden in de buurt van het Nijlandspark. De politie startte een onderzoek, maar de dader is voorlopig nog spoorloos.

Een van de buurtbewoners vertelde: “Dit is verschrikkelijk. Het zal je kind maar zijn.” Een andere buur voegt eraan toe: “Het is zo zielig voor dat kleine meisje, ze wilde gewoon spelen.”

Onduidelijkheid

Het is nog niet helemaal duidelijk wat er precies is voorgevallen. Een omwonende getuigt: “Hij stond te plassen in het steegje. Het meisje zou daar iets van gezegd hebben en toen heeft hij het gedaan.”

De politie stuurde een burgernetmelding uit om uit te kijken naar een man tussen de 40 en 50 jaar. De verdachte heeft bruin haar, een stoppelbaard en is zongebruind.

De buren zelf gingen nog op zoek naar de dader, maar tevergeefs. Een van de buurtbewoners is alvast duidelijk: “Mensen hier zijn het allemaal met elkaar eens. Als ze diegene te pakken krijgen, wordt het denk ik heel erg voor hem.”