-

Economie

Verpleegster verzorgt handen bejaarde vrouw, detail op foto roert mensen tot tranen toe.

Een bejaarde dame vond dat ze lelijke handen had. Maar dan gaf de verpleegster een antwoord dat de wereld rondging en overal geprezen werd.

Medewerkers van ziekenhuizen en zorginstellingen verrichten elke dag mirakels. Ze doen veel meer dan wat er van hen verwacht wordt. Deze liefdevolle mensen doen er alles aan om ons beter te doen voelen.

Brandalyn Mae Porter is als verpleegster aan de slag in Amerika. De vrouw weet maar al te goed dat het belangrijk is om zowel de fysieke als de mentale gezondheid van mensen te verzorgen.

De verpleegster getuigde in een Facebookgroep genaamd Love What Matters over een bijzondere ervaring met een bejaarde dame. Het verwondert ons niet dat deze post compleet viraal ging. En als je het leest, zal je haar passie en medeleven gewoon voelen!

“Vandaag op het werk was ik de nagels van een nieuwe bewoonster aan het lakken. Toen we alle kleurtjes hadden bekeken, zei ze dat ze transparant wilde. Het enige wat ik kon denken was: ‘transparant’?! Dat is ook niet heel leuk.

Ik vroeg haar waarom ze transparant had gekozen en zij zei: ‘Mijn handen zijn lelijk, ik wil er geen aandacht op vestigen’.

Toen antwoordde ik voorzichtig: ‘Je handen vertellen het verhaal van je leven. Ze vertellen een verhaal van liefde, zorg en avontuur. Deze handen hebben dingen aangeraakt en vastgepakt waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen om op een dag ook te doen.

En na die woorden koos de vrouw voor een roos kleurtje op haar nagels.

Soms is datgene waarbij we ons het meest onzeker voelen, precies dat waarin anderen schoonheid zien.”

Dit is zo’n krachtig verhaal! Laten we dit bericht delen om alle zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder