-

Economie

Veronica tikt Derksen niet op de vingers vanwege ‘racistische’ uitspraken.

Veronica gaat Johan Derksen niet op het matje roepen vanwege zijn uitspraken over rapper Akwasi. De zender liet in een verklaring weten: “Uitspraken binnen Veronica Inside komen voor rekening van de mensen aan tafel.” Ze voegen er wel aan toe dat de zender tegen het opzettelijk kwetsen zijn van medemensen of bevolkingsgroepen.

Derksen haalde in de uitzending flink uit naar Akwasi en zijn toespraak tijdens het Black Lives Matter-protest op de Dam. De voetbalgoeroe vindt Akwasi ‘een ontzettend vervelende raaskallende rapper’.

Schreeuwende gekkies

Derksen zei over de protesten dat hij op televisie ‘alleen maar schreeuwende gekkies ziet die de ruimte krijgen’. Rene van der Gijp en hij kunnen zich niet voorstellen dat het racismeprobleem daadwerkelijk zo groot is als de mensen zeggen.

Daarna noemden ze de man die in Leeuwaarden verkleed als Zwarte Piet op een BLM-protest verscheen ‘een held’. Derksen grapte daarop: “Weten we wel zeker dat dat niet Akwasi is?”

Boze mensen

Derksen en zijn tafelgenoten werden op de sociale media overladen met kritiek over die laatste uitspraak. Sommige mensen vinden dat Veronica standpunt moet innemen en Derksen op de vingers moet tikken.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder