-

Economie

Uitspraak Ferry Doedens zet kwaad bloed: “Acht weken lang met iedereen geknuffeld.”

De GTST-acteur Ferry Doedens is niet bang om ziek te worden aan het coronavirus. Doedens zegt dat hij de afgelopen acht weken gewoon met iedereen knuffelde. De acteur deed de uitspraken op het YouTube-kanaal KEURantaine van Eddy Keur.

Mensen slaan door

Doedens vindt dat de mensen soms een beetje overdrijven. De acteur vertelde: “Ik respecteer het allemaal, maar als mensen helemaal tegen de eieren en de pakken melk in de supermarkt aangedrukt staan … Ja, sorry, maar nee gewoon.” In dat soort situaties begint hij gewoon met de mensen te praten. “’Mevrouw: ik sproei niet in uw gezicht, ik hoest niet in uw gezicht, ik blaf niet in uw gezicht, u kunt ook gewoon even normaal praten’. ‘Hou je afstand!’, schreeuwen ze dan. ‘Rustig, mevrouw, rustig’. Ja echt … Dat heb ik nu al een paar keer gehad.”

Niet bang

De acteur zegt dat hij helemaal niet bang is om het coronavirus op te lopen. Daarover vertelde Doedens: “Nee hoor, ik heb die angst niet. Nul. Nee, ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan. We worden allemaal gek gemaakt door de media.”

‘Word er niet goed van’.

De GTST-acteur is niet zo’n fan van de maatregelen. Hij vindt de geldende protocollen en de rijen bij de supermarkt een heel gedoe. Hij zei: “Ik word er niet goed van.” De acteur voegde er nog aan toe dat we blij mogen zijn dat we werk hebben.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder