Connect with us

Economie

Uitspraak Ferry Doedens zet kwaad bloed: “Acht weken lang met iedereen geknuffeld.”

De GTST-acteur Ferry Doedens is niet bang om ziek te worden aan het coronavirus. Doedens zegt dat hij de afgelopen acht weken gewoon met iedereen knuffelde. De acteur deed de uitspraken op het YouTube-kanaal KEURantaine van Eddy Keur.

Mensen slaan door

Doedens vindt dat de mensen soms een beetje overdrijven. De acteur vertelde: “Ik respecteer het allemaal, maar als mensen helemaal tegen de eieren en de pakken melk in de supermarkt aangedrukt staan … Ja, sorry, maar nee gewoon.” In dat soort situaties begint hij gewoon met de mensen te praten. “’Mevrouw: ik sproei niet in uw gezicht, ik hoest niet in uw gezicht, ik blaf niet in uw gezicht, u kunt ook gewoon even normaal praten’. ‘Hou je afstand!’, schreeuwen ze dan. ‘Rustig, mevrouw, rustig’. Ja echt … Dat heb ik nu al een paar keer gehad.”

Niet bang

De acteur zegt dat hij helemaal niet bang is om het coronavirus op te lopen. Daarover vertelde Doedens: “Nee hoor, ik heb die angst niet. Nul. Nee, ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan. We worden allemaal gek gemaakt door de media.”

‘Word er niet goed van’.

De GTST-acteur is niet zo’n fan van de maatregelen. Hij vindt de geldende protocollen en de rijen bij de supermarkt een heel gedoe. Hij zei: “Ik word er niet goed van.” De acteur voegde er nog aan toe dat we blij mogen zijn dat we werk hebben.