-

Economie

Sylvia Sneijder deelt update over ernstig zieke man.

Wesley Sneijder kreeg eindelijk weer een beetje goed nieuws te horen. Zijn moeder, Sylvia, onthult nieuws over de scan van haar man Barry.

Geruststelling

Sylvia Sneijder onthulde aan weekblad Party: “Barry heeft onlangs zijn tweede scan gehad en is gelukkig nog steeds schoon. Dat stelt me toch enigszins gerust, hopelijk blijft het zo goed gaan.”

De vader van Wesley kreeg in 2019 de diagnose van een vorm van kanker. Daarna onderging hij drie operaties en moet om de drie maanden onder de scanner. Het zou gaan om een zeer agressieve kanker. De voormalig voetballer reageerde naar verluidt ongelofelijk opgelucht op het nieuws.

Moeilijke periode

Wesley heeft een zware tijd achter de rug. In 2019 kreeg hij niet alleen te horen dat zijn vader ernstig ziek is, maar kwam er ook een einde aan zijn relatie met Yolanthe. Ook hing hij zijn voetbalschoenen definitief aan de haak.

Deze problemen op persoonlijk gebied hadden een grote impact op Wesley. Zo was er vorig jaar nog een incident waarbij hij dronken een wijk in Utrecht op stelten zette.

Als gevolg van de coronacrisis kan Wesley nu ook zijn zoontje even niet meer zien. Xess Xava verblijft immers bij zijn moeder in Los Angeles. Daarover vertelde Wesley: “Hij begrijpt het zeer zeker. Hij weet dat, als deze situatie anders zou zijn, ik nu daar zou zijn geweest.”

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder