Connect with us

Economie

Sylvia Sneijder deelt update over ernstig zieke man.

Wesley Sneijder kreeg eindelijk weer een beetje goed nieuws te horen. Zijn moeder, Sylvia, onthult nieuws over de scan van haar man Barry.

Geruststelling

Sylvia Sneijder onthulde aan weekblad Party: “Barry heeft onlangs zijn tweede scan gehad en is gelukkig nog steeds schoon. Dat stelt me toch enigszins gerust, hopelijk blijft het zo goed gaan.”

De vader van Wesley kreeg in 2019 de diagnose van een vorm van kanker. Daarna onderging hij drie operaties en moet om de drie maanden onder de scanner. Het zou gaan om een zeer agressieve kanker. De voormalig voetballer reageerde naar verluidt ongelofelijk opgelucht op het nieuws.

Moeilijke periode

Wesley heeft een zware tijd achter de rug. In 2019 kreeg hij niet alleen te horen dat zijn vader ernstig ziek is, maar kwam er ook een einde aan zijn relatie met Yolanthe. Ook hing hij zijn voetbalschoenen definitief aan de haak.

Deze problemen op persoonlijk gebied hadden een grote impact op Wesley. Zo was er vorig jaar nog een incident waarbij hij dronken een wijk in Utrecht op stelten zette.

Als gevolg van de coronacrisis kan Wesley nu ook zijn zoontje even niet meer zien. Xess Xava verblijft immers bij zijn moeder in Los Angeles. Daarover vertelde Wesley: “Hij begrijpt het zeer zeker. Hij weet dat, als deze situatie anders zou zijn, ik nu daar zou zijn geweest.”