Connect with us

Economie

Sita Vermeulen (40) deelt foto van prachtige babybuik.

Sita Vermeulen (40) is in verwachting van haar eerste kindje. Het voorbije weekend maakte de zangeres een boottochtje. Op een kiekje van het uitstapje is te zien dat haar buik al mooi gegroeid is.

Sita maakte het geweldige nieuws bekend in maart aan de hand van een leuke video. Het kindje van de voormalig K-otic-zangeres is uitgerekend voor september. Ze is intussen in de helft en op de foto zien we dat haar buik al mooi gegroeid is. Sita liet de foto’s maken tijdens een gezellige boottocht.

Complimentjes

De foto lokt weinig verwonderlijk een stortvloed aan complimentjes uit. Een volger reageerde: “Je bent prachtig! Knappie! En zo verdomd blij voor jou.” Een andere social mediagebruiker schreef: “Wat ben je mooi zwanger.”

Daniël Sleutel

De vader van haar kindje is Daniël Sleutel, die nog een romance had met Froukje de Both. Sita en Daniël wonen ondertussen samen in Ilpendam. Het koppel was even uit elkaar en ze hadden nooit durven dromen dat ze weer zo gelukkig zouden zijn. Daarover vertelde Sita eerder aan weekblad Story: “We zijn even uit elkaar geweest. Die breuk hadden we allebei even nodig om na te denken. Met een perfect resultaat.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☺️☀️#bootjevaren #metlootje #aandeamstel

Een bericht gedeeld door Sita Vermeulen (@sitavermeulen) op