-

Economie

Sita Vermeulen (40) deelt foto van prachtige babybuik.

Sita Vermeulen (40) is in verwachting van haar eerste kindje. Het voorbije weekend maakte de zangeres een boottochtje. Op een kiekje van het uitstapje is te zien dat haar buik al mooi gegroeid is.

Sita maakte het geweldige nieuws bekend in maart aan de hand van een leuke video. Het kindje van de voormalig K-otic-zangeres is uitgerekend voor september. Ze is intussen in de helft en op de foto zien we dat haar buik al mooi gegroeid is. Sita liet de foto’s maken tijdens een gezellige boottocht.

Complimentjes

De foto lokt weinig verwonderlijk een stortvloed aan complimentjes uit. Een volger reageerde: “Je bent prachtig! Knappie! En zo verdomd blij voor jou.” Een andere social mediagebruiker schreef: “Wat ben je mooi zwanger.”

Daniël Sleutel

De vader van haar kindje is Daniël Sleutel, die nog een romance had met Froukje de Both. Sita en Daniël wonen ondertussen samen in Ilpendam. Het koppel was even uit elkaar en ze hadden nooit durven dromen dat ze weer zo gelukkig zouden zijn. Daarover vertelde Sita eerder aan weekblad Story: “We zijn even uit elkaar geweest. Die breuk hadden we allebei even nodig om na te denken. Met een perfect resultaat.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☺️☀️#bootjevaren #metlootje #aandeamstel

Een bericht gedeeld door Sita Vermeulen (@sitavermeulen) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder