-

Economie

Schoenmaker ontwerpt 75 centimeter lange schoenen om social distancing te respecteren.

Een schoenmaker uit Roemenië kwam met een geniaal idee om ervoor te zorgen dat de social distancing op een efficiënte manier wordt nageleefd. Grigore Lup ontwierp schoenen van 75 centimeter lang. Op die manier vergeet niemand nog om anderhalve meter afstand te houden!

Lup heeft al 39 jaar ervaring als schoenmaker en had een plan nodig om zijn zaak te redden tijdens de coronacrisis. Zo kwam hij op het idee van de social distancing schoenen. De schoenen zijn met de hand vervaardigd en van het beste leder.

Opdrachten vanuit de hele wereld

Zijn uitvinding werd opgepikt door de social media en nu stromen de opdrachten binnen vanuit alle uithoeken van de wereld. De meeste klanten geven aan dat ze de schoenen willen dragen op bij speciale aangelegenheden of gewoon op straat. De gigantische schoenen kosten omgerekend zo’n 103 euro.

De schoenen zijn echter alleen maar doeltreffend als ook je gesprekspartner zo’n paar heeft. Alleen op die manier houd je namelijk keurig anderhalve meter afstand!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder