-

Economie

Schattige begroeting tussen peuters die elkaar dagen niet gezien hebben, gaat opnieuw viraal.

Wereldwijd worden er protesten en optochten gehouden om de Black Lives Matter-beweging te steunen naar aanleiding van het overlijden van George Floyd in handen van de politie.

Deze video dateert van enkele maanden geleden, maar gaat nu weer viraal. De beelden herinneren mensen eraan dat iedereen gelijk wordt geboren. Racisme is niet iets wat aangeboren is. De schattige begroeting tussen twee kleine jongetjes toont ons dat een kinderhart echt puur is. Iets waar vele volwassenen nog iets van kunnen leren.

Papa Michael Cisneros was met zijn zoontje Maxwell onderweg op straat, toen ze het jongetje Finnegan zagen. Maxwell en Finnegan zijn boezemvrienden en hadden elkaar al enkele dagen niet meer gezien. Ze stonden te popelen om elkaar weer in de armen te kunnen vallen.

Michael legde uit aan Good Morning America: “Als ze niet samen zijn, vragen ze constant naar elkaar. Ze volgen samen muzieklessen, Dana Banana (een wekelijks muziekevenement) en ze houden van dansen. Beiden zijn voortreffelijke dansers.”

Het is echt zo mooi om te zien hoe deze twee ventjes met elkaar omgaan. Hun blijdschap en vriendschap straalt gewoon van hun gezichtjes af!

Bekijk de video hieronder en deel dit inspirerend bericht met je vrienden!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder