Connect with us

Economie

Schattige begroeting tussen peuters die elkaar dagen niet gezien hebben, gaat opnieuw viraal.

Wereldwijd worden er protesten en optochten gehouden om de Black Lives Matter-beweging te steunen naar aanleiding van het overlijden van George Floyd in handen van de politie.

Deze video dateert van enkele maanden geleden, maar gaat nu weer viraal. De beelden herinneren mensen eraan dat iedereen gelijk wordt geboren. Racisme is niet iets wat aangeboren is. De schattige begroeting tussen twee kleine jongetjes toont ons dat een kinderhart echt puur is. Iets waar vele volwassenen nog iets van kunnen leren.

Papa Michael Cisneros was met zijn zoontje Maxwell onderweg op straat, toen ze het jongetje Finnegan zagen. Maxwell en Finnegan zijn boezemvrienden en hadden elkaar al enkele dagen niet meer gezien. Ze stonden te popelen om elkaar weer in de armen te kunnen vallen.

Michael legde uit aan Good Morning America: “Als ze niet samen zijn, vragen ze constant naar elkaar. Ze volgen samen muzieklessen, Dana Banana (een wekelijks muziekevenement) en ze houden van dansen. Beiden zijn voortreffelijke dansers.”

Het is echt zo mooi om te zien hoe deze twee ventjes met elkaar omgaan. Hun blijdschap en vriendschap straalt gewoon van hun gezichtjes af!

Bekijk de video hieronder en deel dit inspirerend bericht met je vrienden!