-

Economie

Schandalig: Omstanders filmen reanimatie jong kind.

Dinsdagavond moesten de ambulancediensten uitrukken om dringende medische hulp te verlenen aan een kind in Sluiskil. De Zeeuwse politie meldt dat omstanders onbeschaamd beelden begonnen te maken.

De politie reageert verontwaardigd: “Bij de reanimatie van een jong kind vonden omstanders het nodig te filmen of fotograferen. Wij vragen u het beeldmateriaal niet online te zetten of te verspreiden. En beter nog … doe het de volgende keer niet.”

Nieuwsgierige omstanders

Het kindje lag op de stoep en werd naar het ziekenhuis gebracht. Ook een traumahelikopter en de brandweer kwamen ter plaatse. De reanimatie duurde erg lang, waardoor het voorval alsmaar meer kijklustigen trok.

Alleen professionele 112-fotografen mogen beelden maken, maar zij weten dat ze het slachtoffer nooit herkenbaar in beeld mogen brengen. De lens mag dus nooit op het slachtoffer gericht worden. Vaak wordt de familie eerst om toestemming gevraagd vooraleer de beelden te publiceren.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder