Connect with us

Economie

Ravers vinden manier om te feesten op social distancing dansvloer.

Op de sociale media circuleert een video van wat misschien de toekomst van clubbing zou kunnen worden. Feestgangers in Slovakije dansen uitbundig in netjes afgebakende vakken om voldoende afstand te bewaren.

De feestvierders zijn keurig van elkaar gescheiden met linten. Het feest vond plaats onder een brug in Oravska Lesna, waar een dansvloer werd ingericht met voorbestemde vakjes.

De feestgangers lijken zich gelukkig niet te storen aan de nieuwe maatregelen en dansen er enthousiast op los. De video werd aanvankelijk gedeeld op TikTok, waar het compleet viraal ging. Maar mensen waren ook snel om kritiek te leveren. Zo werd opgemerkt dat de dansers nog altijd niet de vereiste anderhalve meter afstand hielden wanneer ze samen tegen het lint stonden.

Anderen vonden het dan weer een goed idee en gewaagden zelfs van de ‘toekomst’ van feestvieren.