Connect with us

Economie

Rachel Hazes zwaar onder vuur vanwege kiekje.

Rachel Hazes ligt onder vuur vanwege een kiekje dat ze zondag op Instagram deelde. Daarop is te zien hoe ze samen met vriend Herman den Blijker in zijn restaurant Goud zit. De foto viel bij haar volgers echter niet in de smaak. Mensen vroegen zich immers af waarom ze zo dicht op elkaar zaten?

Zo merkte een volger op: “Jullie bekende Nederlanders horen het goede voorbeeld te geven, anderhalve meter afstand houden.” Talrijke social mediagebruikers traden deze mening bij. Een andere volger ging nog een stapje verder: “Blijkbaar heeft ze schijt aan corona en dus ook aan de mensen in de zorg.”

Gelukkig zijn er ook nog mensen die het voor haar opnemen. Zo schreef een volger: “Wat een azijnpissers weer zeg. (Zullen genoeg tussen zitten die straks in vliegtuig stappen om op vakantie te gaan of met de auto gezellig naar de camping in Frankrijk of waar dan ook). In ieder geval, het is een goede vriend. Het is een soort van ‘hoort bij het interieur verhaal’. Zolang hij en zij gezond zijn niks aan het handje! Let vooral op jezelf en niet zo op een ander. En anders lekker ontvolgen als het je toch tegenstaat.” Heel wat mensen scharen zich achter de reactie van deze volger. Mensen geven aan dat ze met vrienden ook geen anderhalve meter afstand meer houden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heerlijk gegeten bij mijn vriend ❤️ #goud

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op