Connect with us

Economie

Rachel Hazes toost nog iedere avond op André.

Rachel Hazes heeft het momenteel razend druk. Ze werkt mee aan de tweede musical over wijlen André Hazes, ze schrijft aan een boek en daarnaast wil ze ook nog eens een eigen André Hazes kroeg beginnen.

De weduwe van de legendarische zanger schreef op Instagram: “Lieve schat, je zei altijd: ‘In de kroeg is het begonnen en daar ga ik ook mee eindigen’. Helaas is het je zelf niet gelukt om je eigen Hazes kroeg te openen. Maar hoe trots mag ik als vrouw zijn om dit ook nog voor je te realiseren en ik doe het met liefde voor je! Iedere avond drink ik er 1 op jou mop.”

Museum en kroeg

Vorige week verklapte Rachel haar horecaplannen aan weekblad Story. Ze vertelde dat haar drukke agenda de belangrijkste reden was waarom ze een punt zette achter haar relatie met Mike. Rachel onthulde: “Het is eigenlijk nog zwaar geheim. Maar ik vind het zo leuk, dat ik het met Story wel wil delen.”

Samen met horecaondernemer Won Yip gaat ze in Amsterdam een museum en kroeg openen om André Hazes te eren. Ze vertelde: “Samen met hem ga ik een Hazes-kroeg beginnen in Amsterdam. Een café waarin ook een museum rond de oude André Hazes komt.”