-

Diertjes

Puppy op slag verliefd op majestueus paard en de liefde is wederzijds.

We zijn zo blij dat er iemand zo verstandig was om de eerste kennismaking tussen hondje Vily en haar nieuwe beste vriend te filmen. Vily werd voorgesteld aan een prachtig paard genaamd Tristian. De puppy voelt zich meteen kiplekker bij het paard en gaf hem zelfs een zoen!

Het paard Tristian en de puppy Vily leerden elkaar kennen op het Horseland Horse Center in Servië, waar ze beiden verblijven.

Vily is nog maar een heel klein hondje en in de video hieronder maakt hij voor het eerst kennis met een paard. En het is liefde op het eerste gezicht! Zo te zien zullen deze twee nog heel mooie momenten beleven. Dit is het begin van een jarenlange vriendschap!

Het gigantische paard is ontzettend lief voor deze kleine puppy. Dit is zo lief om te kijken!

In tijden van crisis en ziekte is het belangrijk om even je zinnen te kunnen verzetten met een schattige video. Daarom verwondert het ons niet dat deze video compleet viral ging!

Bekijk de ontluikende vriendschap hieronder en deel deze schattige video met je vrienden!

Diertjes

Dashcam beelden laten zien hoe koe midden op de snelweg uit rijdende veewagen valt

Een schokkende dashcam-video toont hoe een koe plotseling midden op de snelweg valt nadat het arme dier uit een veewagen is gev*llen.

De koe glijdt over het asfalt en gelukkig wordt het niet geraakt door andere weggebruikers. De p0litie reageerde snel en slaagde erin om het onfortuinlijke dier te vangen.

De beelden zijn onwerkelijk en confronterend. Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van het feit dat koeien uiteindelijk voor vleesproductie worden gebruikt, denken ze meestal niet na over het transportproces. Deze koeien worden in grote veewagens bij de boer opgehaald en naar sl*chthuizen vervoerd.

Het is begrijpelijk dat veel mensen zich niet realiseren dat koeien over de weg worden vervoerd in veewagens.

Daarom is het des te schokkender wanneer er plotseling een gigantische koe opduikt op de snelweg.

Het dier is duidelijk van een veewagen gev*llen en glijdt over het asfalt. Gelukkig kon een vrachtwagen die achter de veewagen reed, het dier op tijd ontwijken. Ook andere weggebruikers waren alert en konden op tijd remmen.

Het is niet helemaal duidelijk hoe dit 0ngeluk heeft kunnen gebeuren, maar er wordt vermoed dat de koe door de onderkant van de veewagen is gev*llen.

Het lijkt erop dat de veewagen het begaf, waardoor de koe op het wegdek terechtkwam. Toen de veewagen uiteindelijk tot stilstand kwam, bleek er nog een koe op de snelweg te staan. Hoe dit dier daar terechtkwam, is ook niet helemaal helder.

De bestuurder van de auto met de dashcam, genaamd Kevin, was geschr0kken door het incident.

Hij zag hoe de vrachtwagen voor hem uitweek, en besefte dat hij ook alert moest zijn.

In de video is duidelijk te zien hoe hectisch en geva*rlijk het kan zijn op de snelweg tijdens zo’n onverwachte situatie.

Met een snelheid van 100 kilometer per uur is er weinig ruimte om plotselinge stuurbewegingen te maken.

De beelden zijn hieronder te bekijken, evenals foto’s van de koe. Het voorval dient als een herinnering aan de complexiteit en gev*ren van het vervoeren van vee over de weg.

Lees verder