-

Diertjes

Peuter krijgt eendje en nu zijn ze al jaren de beste vriendjes.

Het leven is onzeker. We weten nooit wat de dag van morgen zal brengen. Dat is ook zo voor vriendschappen. Vrienden komen en gaan, en soms leren we de meest onverwachte vrienden kennen. Dat is ook het geval in dit verhaal.

Dit schattige verhaal gaat over de mooie vriendschap tussen een klein ventje en zijn eendje. Tyler was negen maanden oud toen hij het pulletje Bee als huisdier kreeg. De jongen woont met zijn familie in Texas.

Het eerste woordje van de jongen was ‘duck’ en de twee waren meteen onafscheidelijk. Bee was getuige van de eerste stapjes van Tyler. Ze zijn vrienden voor het leven!

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Bee samen met de andere eenden buiten zou leven. Maar het klikte zo goed tussen de twee, dat de ouders besloten om het eendje gewoon binnen te houden.

De mama van Tyler, Jennifer, vertelde: “Ik had nooit verwacht dat we een eend in huis zouden nemen, maar het is zo mooi om ze samen te zien.”

De ouders van Tyler zeggen dat een eend hebben als huisdier eigenlijk niet zo veel verschilt van een kat of een hond. Hieronder zien we hoe ze samen hun verjaardag vieren!

Bee is dan misschien een eend, hij is net zo liefdevol en trouw als een ander huisdier.

Wat een schatjes! We hopen dat ze nog lang van elkaars gezelschap mogen genieten!

Diertjes

Een alligator sleept een vrouw van 85 jaar mee de dood in terwijl ze probeert haar hond te beschermen

Een nieuwe video toont het angstaanjagende moment waarop een alligator naar een vrouw sprong die haar hond uitliet bij een meer in haar gemeenschap in Florida, haar de dood in slepend.

De afschuwelijke gebeurtenis, vastgelegd op video die door Inside Edition werd verkregen, ontvouwde zich voor een buurman die wanhopig 911 belde terwijl ze probeerde de vrouw te helpen. Maar het was te laat.

Gloria Serge, 85, stierf nadat ze was doodgebeten door de 10-voet lange alligator toen ze op maandag haar geliefde hond Trooper uit de klauwen van het reptiel probeerde te redden.

De hond van Serge overleefde de aanval, maar de alligator werd later gevangen en geëuthanaseerd.

Serge’s laatste momenten werden vastgelegd op een wildcamera in de Spaanse Lakes Fairways retirement community in Fort Pierce, Florida.

Ze is te zien terwijl ze langs het meer loopt met haar hond, waarna de alligator boven water komt en vervolgens naar het tweetal uithaalt.

Serge probeerde de hond weg te krijgen bij de kaken van de alligator, maar het reptiel greep haar in plaats daarvan en sleepte haar het meer in.

Haar bange buurman Carole Thomas, 76, vertelde Inside Edition dat ze de vrouw probeerde te helpen terwijl ze aan de telefoon was met 911.

“Er is een vrouw in het meer. De alligator heeft haar!”

Terwijl het gesprek zich ontvouwde, raakte de buurman meer van streek toen ze de vrouw niet meer boven water zag komen.

“Ik denk dat ze weg is, oh mijn God,” huilt Thomas in de telefoon.

Thomas zei dat ze een stok haalde om de vrouw naar het land te proberen trekken, maar ze zei: “Ik had haar hoe dan ook niet eerder kunnen bereiken.”

“Het is vreselijk voor haar familie,” voegde Thomas eraan toe. “Het is gewoon vreselijk, vreselijk. En haar vrienden, ik sprak gisteren met een paar van haar vrienden die er kapot van zijn.”

Haar lichaam werd later uit het meer gehaald.

Plaatselijke bewoners vertelden Inside Edition dat de alligator een buurtattractie was die ze Henry noemden. Hij werd gevangen en geëuthanaseerd na de aanval.

De autoriteiten van Florida waarschuwen de bewoners om niet met hun huisdieren bij de vijvers en meren in de omgeving te wandelen.

Serge is de derde persoon die in Florida sinds juli vorig jaar door een alligator is gedood.

Wildlife-experts vonden de alligator op de bodem van de vijver en trokken hem uit het water, waarbij een ambtenaar te zien was die bovenop het reptiel zat.

Een andere oudere vrouw werd gedood door twee alligators nadat ze in juli 2022 in een vijver bij haar huis in het Boca Royale Golf and Country Club in Englewood was gevallen.

De vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is, worstelde om boven water te blijven toen twee alligators naar haar

Bekijk de video: 

Lees verder