Connect with us

Diertjes

Peuter krijgt eendje en nu zijn ze al jaren de beste vriendjes.

Het leven is onzeker. We weten nooit wat de dag van morgen zal brengen. Dat is ook zo voor vriendschappen. Vrienden komen en gaan, en soms leren we de meest onverwachte vrienden kennen. Dat is ook het geval in dit verhaal.

Dit schattige verhaal gaat over de mooie vriendschap tussen een klein ventje en zijn eendje. Tyler was negen maanden oud toen hij het pulletje Bee als huisdier kreeg. De jongen woont met zijn familie in Texas.

Het eerste woordje van de jongen was ‘duck’ en de twee waren meteen onafscheidelijk. Bee was getuige van de eerste stapjes van Tyler. Ze zijn vrienden voor het leven!

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Bee samen met de andere eenden buiten zou leven. Maar het klikte zo goed tussen de twee, dat de ouders besloten om het eendje gewoon binnen te houden.

De mama van Tyler, Jennifer, vertelde: “Ik had nooit verwacht dat we een eend in huis zouden nemen, maar het is zo mooi om ze samen te zien.”

De ouders van Tyler zeggen dat een eend hebben als huisdier eigenlijk niet zo veel verschilt van een kat of een hond. Hieronder zien we hoe ze samen hun verjaardag vieren!

Bee is dan misschien een eend, hij is net zo liefdevol en trouw als een ander huisdier.

Wat een schatjes! We hopen dat ze nog lang van elkaars gezelschap mogen genieten!