Connect with us

Economie

Peuter gered uit smerig hondenhok omringd door enorme slangen.

Tijdens een grote dierenreddingsoperatie in Henry County in de Amerikaanse staat Tennessee is een kind van nog geen twee jaar oud gevonden in een smerig hondenhok, omringd door enorme slangen.

Het hok stond in een kamer waar het krioelde van de slangen. Er was ook een doos met levende muizen. Het kind, dat naar verluidt vuil was maar ongedeerd, is overgedragen aan de kinderbescherming.

De politie haalde meer dan 600 dieren uit het huis. Het ging om 56 honden, 86 kippen, 10 konijnen, 8 slangen, 4 parkieten, 3 katten, een fazant, alsook 531 muizen, ratten en hamsters.

In een verklaring liet de politie weten: “Verder onderzoek onthulde dat het kind in een kooi werd gehouden dichtbij slangen, ratten en muizen. De omringende vloer en de kooi zelf was besmeurd met hondenuitwerpselen, urine en kakkerlakken.”

Verder ontdekte de politie ook nog 127 marihuanaplanten en 17 wapens. De ouders van het kind en een grootouder, Charles Brown, Jeff Brown en Heather Scarbrough, zijn aangehouden. De inval kwam er na een anonieme tip.

Bekijk het videoverslag over deze vreselijke feiten hieronder. We hopen dat het kind goed verzorgd wordt en dat hij de nodige psychologische ondersteuning krijgt.