-

Economie

Peuter gered uit smerig hondenhok omringd door enorme slangen.

Tijdens een grote dierenreddingsoperatie in Henry County in de Amerikaanse staat Tennessee is een kind van nog geen twee jaar oud gevonden in een smerig hondenhok, omringd door enorme slangen.

Het hok stond in een kamer waar het krioelde van de slangen. Er was ook een doos met levende muizen. Het kind, dat naar verluidt vuil was maar ongedeerd, is overgedragen aan de kinderbescherming.

De politie haalde meer dan 600 dieren uit het huis. Het ging om 56 honden, 86 kippen, 10 konijnen, 8 slangen, 4 parkieten, 3 katten, een fazant, alsook 531 muizen, ratten en hamsters.

In een verklaring liet de politie weten: “Verder onderzoek onthulde dat het kind in een kooi werd gehouden dichtbij slangen, ratten en muizen. De omringende vloer en de kooi zelf was besmeurd met hondenuitwerpselen, urine en kakkerlakken.”

Verder ontdekte de politie ook nog 127 marihuanaplanten en 17 wapens. De ouders van het kind en een grootouder, Charles Brown, Jeff Brown en Heather Scarbrough, zijn aangehouden. De inval kwam er na een anonieme tip.

Bekijk het videoverslag over deze vreselijke feiten hieronder. We hopen dat het kind goed verzorgd wordt en dat hij de nodige psychologische ondersteuning krijgt.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder