Connect with us

Economie

Overvallers binden 70-jarige man vast in eigen huis.

Afgelopen week beleefde een 70-jarige man uit Spijkenisse de schrik van zijn leven toen hij het slachtoffer werd van een heftige overval. De bejaarde man werd in zijn eigen woning door twee mannen aangevallen en daarna vastgebonden.

Omdat de man slecht te been is, sliep hij die nacht, maandag 1 juni, in zijn woonkamer. De politie legde uit: “Om 02.45 uur hoorde hij de voordeur open- en dichtgaan en voordat hij het goed en wel besefte stonden er twee mannen bij hem in de kamer. Zij vielen hem direct aan, bonden hem vast en doorzochten de woning.”

De man slaagde erin om de overvallers af te schrikken door hard te schreeuwen, maar ze konden nog wel enkele spullen meenemen. De politie laat nog weten dat de man zich gelukkig snel kon bevrijden. De daders konden niet direct gevonden worden.

De politie is op zoek naar informatie, getuigen en zo mogelijk ook camerabeelden van de overvallers.