Connect with us

Nieuwste

Ouders laten hun tweelingbaby’s vier dagen alleen thuis om te gaan feesten.

Geen haar op het hoofd van een normale ouder dat eraan zou denken om een baby alleen thuis achter te laten. Iedere ouder weet dat het zorgen voor een baby een enorme verantwoordelijkheid is. De kleintjes zijn immers volledig op ons aangewezen.

Een Russisch koppel zorgde wereldwijd voor heel wat woede. Het gaat ons verstand te boven wat deze ouders bezielde.

Margarita Yanayeva (23) en haar vriend Alexey (35) logen tegen vrienden en familia dat hun tweelingbaby’s in het ziekenhuis lagen met corona.

Daarna ging het koppel uit Vilyuchinks vier dagen lang te feesten. De baby’s lagen moederziel alleen thuis, zonder toezicht of voedsel, helemaal aan hun lot overgelaten.

Een bron verklaarde: “Er verstreken vier dagen zonder dat de kinderen door andere mensen werden gevoed of verzorgd.”

Ondertussen probeerde de oma van de tweeling de ouders vier dagen lang tevergeefs te bereiken. De oma wist dat het koppel in een gebied in lockdown woonde, dus ze was heel ongerust. Uiteindelijk schakelde ze de politie in en samen met hen deed de oma de verschrikkelijke ontdekking.

De kleintjes waren amper 16 weken oud. Ze werden meteen overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek en medische behandeling.

De baby’s waren compleet uitgehongerd. Een van de jongetjes lag in coma, maar zou het helaas niet overleven. De toestand van het meisje is nog kritiek. Ze vecht momenteel nog voor haar leven.

De ouders zullen vervolgd worden wegens verwaarlozing en kindermishandeling. Ze riskeren een gevangenisstraf tot 20 jaar.

Veel sterkte en kracht aan de nabestaanden. We hopen uit de grond van ons hart dat het kleine meisje het haalt.