-

Economie

Nieuwe vriend van BZV-Annemiek is chronisch ziek.

Charlie-Robinson Poortvliet, de nieuwe vriend van boerin Annemiek (26), heeft een chronische ziekte. Op zijn blog was Charlie, acht jaar ouder dan Annemiek, openhartig over zijn ziekte.

Behandelingen gestopt

Charlie liet op zijn website weten: “Na jarenlang progressief achteruit te zijn gegaan, besloot ik begin 2013 eindelijk door de medische molen te gaan.” Aanvankelijk dachten de dokters nog dat hij aan het Chronische Vermoeidheidssyndroom leed. Later kwam iets anders aan het licht: hij kreeg de diagnose van de Ziekte van Lyme. In 2017 stopte hij met de behandelingen. Daarover onthulde hij: “Na jaren van behandelen en vechten was ik er wel klaar mee. Ik heb geaccepteerd dat ik nooit meer helemaal zal genezen en 70 procent van mijn kunnen het maximaal haalbare is. Waar de focus eerst op behandelen en genezen lag, ligt deze nu op het leven binnen mijn grenzen.”

Meer lichamelijke klachten

Charlie vertelt dat hij lijdt aan een medische waslijst klachten. Door de jaren heen onderging hij een hele reeks operaties en had verschillende ziektes. Hij had kinkhoest, werd behandeld voor teelbalkanker en had een blindedarmontsteking. Daarnaast had hij zowel de oude als de nieuwe variant van Pfeiffer.

We hopen dat de toestand van Charlie de komende jaren verbetert en dat hij en Annemiek nog vele mooie jaren mogen hebben!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Charlie-Robinson Poortvliet (@cpoort) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder