Connect with us

Economie

Monique treitert Rachel Hazes met bizar kiekje.

Dat Monique Westenberg en Rachel Hazes niet meteen de beste vriendin zijn, is geen geheim. Ze mochten elkaar nooit en daar komt niet meteen verandering in. Meer nog, het lijkt erop dat de twee elkaar rauw lusten. Het voorbije weekend postte Monique een kiekje waarmee ze Rachel leek te willen treiteren. De foto bleef niet lang staan en werd snel verwijderd.

Hoofd geplakt

André Hazes, Monique en zoontje André waren samen met een bevriend gezin in de Efteling. De blondine deelde op Instagram een kiekje van het gezelschap, waarbij iedereen poseerde met een zwart mondkapje. Maar op de achtergrond zien we een bizar detail! Daar staat namelijk een wildvreemde vrouw met het gezicht van Rachel Hazes erop geplakt. Niemand weet waarom ze dat precies deed, maar het heeft er alle schijn van dat ze haar schoonmoeder wilde treiteren.

Een volger met een arendsoog had het ook gezien en merkte op dat dit toch niet zo vriendelijk was. Daarna verwijderde Monique de foto. Ze postte een nieuwe foto, maar dan zonder het hoofd van Rachel erin geplakt.

Oorzaak ruzie?

Het is niet duidelijk wat er precies gebeurde tussen de twee vrouwen. Vanaf het begin van de relatie tussen Monique en André boterde het maar niet. Aanvankelijk werd gezegd dat Rachel haar schoondochter te oud vond voor haar zoon. Maar recent kon Rachel het wel uitstekend vinden met de nog oudere Bridget Maasland.

Instagram Stories