-

Economie

Monique treitert Rachel Hazes met bizar kiekje.

Dat Monique Westenberg en Rachel Hazes niet meteen de beste vriendin zijn, is geen geheim. Ze mochten elkaar nooit en daar komt niet meteen verandering in. Meer nog, het lijkt erop dat de twee elkaar rauw lusten. Het voorbije weekend postte Monique een kiekje waarmee ze Rachel leek te willen treiteren. De foto bleef niet lang staan en werd snel verwijderd.

Hoofd geplakt

André Hazes, Monique en zoontje André waren samen met een bevriend gezin in de Efteling. De blondine deelde op Instagram een kiekje van het gezelschap, waarbij iedereen poseerde met een zwart mondkapje. Maar op de achtergrond zien we een bizar detail! Daar staat namelijk een wildvreemde vrouw met het gezicht van Rachel Hazes erop geplakt. Niemand weet waarom ze dat precies deed, maar het heeft er alle schijn van dat ze haar schoonmoeder wilde treiteren.

Een volger met een arendsoog had het ook gezien en merkte op dat dit toch niet zo vriendelijk was. Daarna verwijderde Monique de foto. Ze postte een nieuwe foto, maar dan zonder het hoofd van Rachel erin geplakt.

Oorzaak ruzie?

Het is niet duidelijk wat er precies gebeurde tussen de twee vrouwen. Vanaf het begin van de relatie tussen Monique en André boterde het maar niet. Aanvankelijk werd gezegd dat Rachel haar schoondochter te oud vond voor haar zoon. Maar recent kon Rachel het wel uitstekend vinden met de nog oudere Bridget Maasland.

Instagram Stories

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder