Connect with us

Economie

Mensen gaan compleet los op foto Olcay Gulsen.

Olcay Gulsen zit terug helemaal in de mode. Na het faillissement van haar kledingbedrijf Supertrash bleef ze met een flinke schuldenberg zitten, maar nu heeft ze de smaak toch weer te pakken. Het is nog maar de vraag of haar nieuwe lijn zo in de smaak valt.

Body

Olcay besteedt op haar Instagram heel wat aandacht aan haar nieuwste product. Het gaat om een body. We zien hoe vrouwen met verschillende huidskleuren en lichaamstypen voor de lens poseren. Hoewel de vrouwen heel dicht bij elkaar staan, verzekert Olcay dat de fotoshoot geheel coronaproof was. De brunette legde uit: “Want effe temperatuur gecheckt. Onze modellen zien er dus niet alleen prachtig uit maar zijn ook in goede gezondheid.” Maar daar hebben de volgers geen oren naar! Ze gaan compleet los op de foto!

Toch beter filtertje

De foto’s worden overspoeld met negatieve reacties. We zien zeven vrouwen en het valt op dat ze niet bewerkt is. Je zou verwachten dat heel wat volgers dit wel zouden waarderen, maar blijkt dat veel mensen toch liever een filtertje hadden gezien.

“Het hele plaatje klopt niet”, “Ik weet niet waar ik moet kijken. De foto is niet mooi” en “Sorry, maar deze foto ziet er een beetje raar uit”, waren enkele van de vernietigende reacties. Olcay van haar kant verdedigt zich door te zeggen dat het geen officiële foto is, maar eentje vanachter de schermen.

Enkele volgers merken op dat de nieuwe lijn van Olcay verdacht veel lijkt op de corrigerende body’s van realityster Kim Kardashian.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo trots op deze vrouwen ❤️❤️ Body by Olcay #Realwomen #Body #Inspiration #soononline #olcaygulsen.com

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending