Connect with us

Economie

Mensen gaan compleet los op foto Olcay Gulsen.

Olcay Gulsen zit terug helemaal in de mode. Na het faillissement van haar kledingbedrijf Supertrash bleef ze met een flinke schuldenberg zitten, maar nu heeft ze de smaak toch weer te pakken. Het is nog maar de vraag of haar nieuwe lijn zo in de smaak valt.

Body

Olcay besteedt op haar Instagram heel wat aandacht aan haar nieuwste product. Het gaat om een body. We zien hoe vrouwen met verschillende huidskleuren en lichaamstypen voor de lens poseren. Hoewel de vrouwen heel dicht bij elkaar staan, verzekert Olcay dat de fotoshoot geheel coronaproof was. De brunette legde uit: “Want effe temperatuur gecheckt. Onze modellen zien er dus niet alleen prachtig uit maar zijn ook in goede gezondheid.” Maar daar hebben de volgers geen oren naar! Ze gaan compleet los op de foto!

Toch beter filtertje

De foto’s worden overspoeld met negatieve reacties. We zien zeven vrouwen en het valt op dat ze niet bewerkt is. Je zou verwachten dat heel wat volgers dit wel zouden waarderen, maar blijkt dat veel mensen toch liever een filtertje hadden gezien.

“Het hele plaatje klopt niet”, “Ik weet niet waar ik moet kijken. De foto is niet mooi” en “Sorry, maar deze foto ziet er een beetje raar uit”, waren enkele van de vernietigende reacties. Olcay van haar kant verdedigt zich door te zeggen dat het geen officiële foto is, maar eentje vanachter de schermen.

Enkele volgers merken op dat de nieuwe lijn van Olcay verdacht veel lijkt op de corrigerende body’s van realityster Kim Kardashian.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo trots op deze vrouwen ❤️❤️ Body by Olcay #Realwomen #Body #Inspiration #soononline #olcaygulsen.com

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op