Connect with us

Economie

Man krijgt 500 boete omdat hij expres ‘enorme scheet’ liet.

Een man in Wenen kreeg een boete van 500 euro omdat hij expres een enorme scheet had gelaten. De man was aangehouden door de politie en moest zijn identiteitskaart laten zien. Op dat moment liet hij een gigantische wind vliegen.

De politie laat weten dat je geen boete krijgt wanneer je per ongeluk een wind laat. Deze man deed het volgens de politie overduidelijk opzettelijk. Daarom vindt de politie de hoogte van de boete helemaal terecht. De politie schreef in een verklaring: “De man tilde zijn billen op van de bank waar hij op zat, keek onze agenten aan en liet compleet expres een enorme scheet.”

In de Oostenrijkse media beklaagde de man zich over de boete. Hij vindt het buiten proportie en compleet onterecht. Hij kan nog in beroep gaan tegen de bekeuring.