Connect with us

Economie

Man bepotelt serveerster, maar hij krijgt meteen zijn verdiende loon.

Niemand verdient het om op een of andere manier lastiggevallen te worden. Wie je ook bent of wat je ook doet, je zou je altijd veilig moeten voelen.

Maar helaas zijn er altijd personen die geen respect hebben voor anderen en hun handen niet kunnen thuishouden. Maar het is altijd mooi om te zien als een slachtoffer haar of zijn mannetje staat en de daders tonen dat hun gedrag niet zonder gevolgen is.

Het seksueel aanranden of bepotelen van een andere persoon is niet alleen een misdrijf, maar het getuigt ook van een compleet gebrek aan respect voor je medemens.

Emelia’s billen

We moeten de verantwoordelijkheid nemen voor onze acties, en dat leerde de asociale man in de onderstaande video op de harde manier.

Het voorval vond plaats in een pizzeria toen serveerster Emelia Holden aan de kassa stond.

Plotseling komt er een man voorbij, maar op het laatste moment grijpt hij naar de billen van de serveerster.

Karma

Deze vreselijke persoon dacht wellicht dat hij hiermee ongestraft kon wegkomen.

Maar hij vergiste zicht, want Emelia (en karma) lieten niet op zich wachten. Ze greep de man bij de hals en gooide hem op de grond. Zo lag hij mooi te kijk voor de andere klanten.

Volgens een van haar collega’s gebeurt dit constant in Vinnie Van Go-Go’s, een kleine pizzeria in Savannah in de Amerikaanse staat Georgia. Niet alleen kreeg deze man zijn verdiende loon, maar ook potentiële daders zullen nu wel twee keer nadenken over hun gedrag.

Het internet smult van Emelia

De verdediging van Emelia verspreidde zich als een lopend vuurtje over het internet. Mensen online vierden haar geweldige en snelle reactie.

Hieronder kan je het hele voorval bekijken, dat prima werd vastgelegd door de bewakingscamera’s van de zaak.

Denk eraan: karma bestaat echt!

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending