Connect with us

Economie

Man bepotelt serveerster, maar hij krijgt meteen zijn verdiende loon.

Niemand verdient het om op een of andere manier lastiggevallen te worden. Wie je ook bent of wat je ook doet, je zou je altijd veilig moeten voelen.

Maar helaas zijn er altijd personen die geen respect hebben voor anderen en hun handen niet kunnen thuishouden. Maar het is altijd mooi om te zien als een slachtoffer haar of zijn mannetje staat en de daders tonen dat hun gedrag niet zonder gevolgen is.

Het seksueel aanranden of bepotelen van een andere persoon is niet alleen een misdrijf, maar het getuigt ook van een compleet gebrek aan respect voor je medemens.

Emelia’s billen

We moeten de verantwoordelijkheid nemen voor onze acties, en dat leerde de asociale man in de onderstaande video op de harde manier.

Het voorval vond plaats in een pizzeria toen serveerster Emelia Holden aan de kassa stond.

Plotseling komt er een man voorbij, maar op het laatste moment grijpt hij naar de billen van de serveerster.

Karma

Deze vreselijke persoon dacht wellicht dat hij hiermee ongestraft kon wegkomen.

Maar hij vergiste zicht, want Emelia (en karma) lieten niet op zich wachten. Ze greep de man bij de hals en gooide hem op de grond. Zo lag hij mooi te kijk voor de andere klanten.

Volgens een van haar collega’s gebeurt dit constant in Vinnie Van Go-Go’s, een kleine pizzeria in Savannah in de Amerikaanse staat Georgia. Niet alleen kreeg deze man zijn verdiende loon, maar ook potentiële daders zullen nu wel twee keer nadenken over hun gedrag.

Het internet smult van Emelia

De verdediging van Emelia verspreidde zich als een lopend vuurtje over het internet. Mensen online vierden haar geweldige en snelle reactie.

Hieronder kan je het hele voorval bekijken, dat prima werd vastgelegd door de bewakingscamera’s van de zaak.

Denk eraan: karma bestaat echt!