-

Economie

Man bepotelt serveerster, maar hij krijgt meteen zijn verdiende loon.

Niemand verdient het om op een of andere manier lastiggevallen te worden. Wie je ook bent of wat je ook doet, je zou je altijd veilig moeten voelen.

Maar helaas zijn er altijd personen die geen respect hebben voor anderen en hun handen niet kunnen thuishouden. Maar het is altijd mooi om te zien als een slachtoffer haar of zijn mannetje staat en de daders tonen dat hun gedrag niet zonder gevolgen is.

Het seksueel aanranden of bepotelen van een andere persoon is niet alleen een misdrijf, maar het getuigt ook van een compleet gebrek aan respect voor je medemens.

Emelia’s billen

We moeten de verantwoordelijkheid nemen voor onze acties, en dat leerde de asociale man in de onderstaande video op de harde manier.

Het voorval vond plaats in een pizzeria toen serveerster Emelia Holden aan de kassa stond.

Plotseling komt er een man voorbij, maar op het laatste moment grijpt hij naar de billen van de serveerster.

Karma

Deze vreselijke persoon dacht wellicht dat hij hiermee ongestraft kon wegkomen.

Maar hij vergiste zicht, want Emelia (en karma) lieten niet op zich wachten. Ze greep de man bij de hals en gooide hem op de grond. Zo lag hij mooi te kijk voor de andere klanten.

Volgens een van haar collega’s gebeurt dit constant in Vinnie Van Go-Go’s, een kleine pizzeria in Savannah in de Amerikaanse staat Georgia. Niet alleen kreeg deze man zijn verdiende loon, maar ook potentiële daders zullen nu wel twee keer nadenken over hun gedrag.

Het internet smult van Emelia

De verdediging van Emelia verspreidde zich als een lopend vuurtje over het internet. Mensen online vierden haar geweldige en snelle reactie.

Hieronder kan je het hele voorval bekijken, dat prima werd vastgelegd door de bewakingscamera’s van de zaak.

Denk eraan: karma bestaat echt!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder