-

Economie

Mama ziet in reflectie van spiegel hoe vriendje van dochter hond slaat met bezemsteel.

Het is een moeilijke video om te kijken. Een man slaat een hond herhaaldelijk met een bezemsteel, terwijl het diertje kermt van de pijn.

Sandy Raymer zag het tafereel op de bewakingsbeelden van haar huis en identificeerde de jongeman als de vriend van haar dochter.

Aangeslagen door wat er gebeurde met haar lieve hondje Echo, houdt ze nu een pleidooi voor zwaarder straffen voor dierenmishandeling.

Op de beelden is te zien hoe de 20-jarige Adam Callaghan de hond van Sandy hardhandig slaat in hun huis in Alabama.

Het lijkt erop dat Adam alleen is met de hond. Hij komt de kamer binnen en begint Echo te slaan met een bezemsteel. De hond kermt van de pijn.

Sandy vertelde: “Het is niet oké. Het is niet eerlijk. De video toont hoe mijn hond daar hulpeloos ligt, terwijl dat individu hem opnieuw en opnieuw pijn doet.”

Callaghan is aangehouden en vervolgd wegens dierenmishandeling.

Maar Sandy vindt dat dit niet voldoende is.

Zwaardere straffen

“Ik smeek mensen om hun stem te laten klinken voor dieren, want zij kunnen het niet. Dit moet veranderen. Wat er in deze video te zien is, is geen gewoon vergrijp”, vertelde ze.

Sandy vreest dat de jongeman dit in het verleden vaker deed.

Ook PETA schaarde zich achter de oproep van Sandy en zegt dat de hond verwondingen vertoont die wijzen op systematisch misbruik.

Sommige kijkers zullen het moeilijk hebben om deze video te kijken. Deel dit bericht als ook jij vindt dat er zwaardere straffen moeten komen op alle vormen van dierenmishandeling.

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder