Connect with us

Economie

Mama ziet in reflectie van spiegel hoe vriendje van dochter hond slaat met bezemsteel.

Het is een moeilijke video om te kijken. Een man slaat een hond herhaaldelijk met een bezemsteel, terwijl het diertje kermt van de pijn.

Sandy Raymer zag het tafereel op de bewakingsbeelden van haar huis en identificeerde de jongeman als de vriend van haar dochter.

Aangeslagen door wat er gebeurde met haar lieve hondje Echo, houdt ze nu een pleidooi voor zwaarder straffen voor dierenmishandeling.

Op de beelden is te zien hoe de 20-jarige Adam Callaghan de hond van Sandy hardhandig slaat in hun huis in Alabama.

Het lijkt erop dat Adam alleen is met de hond. Hij komt de kamer binnen en begint Echo te slaan met een bezemsteel. De hond kermt van de pijn.

Sandy vertelde: “Het is niet oké. Het is niet eerlijk. De video toont hoe mijn hond daar hulpeloos ligt, terwijl dat individu hem opnieuw en opnieuw pijn doet.”

Callaghan is aangehouden en vervolgd wegens dierenmishandeling.

Maar Sandy vindt dat dit niet voldoende is.

Zwaardere straffen

“Ik smeek mensen om hun stem te laten klinken voor dieren, want zij kunnen het niet. Dit moet veranderen. Wat er in deze video te zien is, is geen gewoon vergrijp”, vertelde ze.

Sandy vreest dat de jongeman dit in het verleden vaker deed.

Ook PETA schaarde zich achter de oproep van Sandy en zegt dat de hond verwondingen vertoont die wijzen op systematisch misbruik.

Sommige kijkers zullen het moeilijk hebben om deze video te kijken. Deel dit bericht als ook jij vindt dat er zwaardere straffen moeten komen op alle vormen van dierenmishandeling.