-

Economie

Mama vindt dat ouders hun baby toestemming moeten vragen om luier te verversen.

Het verversen van luiers is niet altijd de leukste bezigheid, maar het moet nu eenmaal gebeuren. Iedereen is het erover eens dat het een speciaal moment is met je baby. Je zorgt voor je kleintje en probeert haar of hem het zo aangenaam mogelijk te maken. Misschien probeer je je baby zelfs aan het lachen te brengen.

Een vrouw zei tijdens de Britse ochtendtalkshow ‘This Morning’ dat ze haar baby altijd eerst vraagt om een luier te verversen, en dat moeders altijd toestemming zouden moeten vragen om hun kinderen te kietelen of met hen te spelen.

Lottie Daley verklaarde dat ze haar dochters altijd eerst om toestemming vraagt alvorens hen te wassen of aan te raken.

Ze zei: “Wanneer je begint te leren over lichaamsanatomie en toestemming van onze kinderen als ze een beetje ouder worden, zouden we dit gedrag vanaf de geboorte vorm moeten geven, zoals je baby laten weten dat je hun luier gaat verversen.”

“Ik wil haar laten weten dat het haar lichaam is, het gaat er niet om of ze ‘ja’ of ‘nee’ zeggen. Het is het aankweken van een gewoonte met je kinderen en ervoor zorgen dat ze gelukkig zijn over wat je met hen doet …”

Kietelen

Later, toen ze gevraagd werd of ze toestemming vraagt aan haar kinderen om hen te kietelen, antwoordde ze: “Ik vraag mijn kinderen: ‘Hou je van kietelen?’ en ze zeiden ‘ja.’ En ik zei: ‘Zou je het leuk vinden als iemand anders het doet?’ en ze zeiden dat dat angstaanjagend zou zijn … omdat ik het niet was.”

De kijkers van de talkshow waren het niet eens met de standpunten van Lottie en wendden zich massaal tot de sociale media om hun ongenoegen te uiten.

Iemand schreef: “This Morning discussieert over de vraag of het kietelen van kinderen illegaal zou moeten zijn, wat is er in hemelsnaam van deze wereld geworden. Het volgende is dat je je kind niet meer mag oppakken en knuffelen.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder