-

Economie

Mama rijdt per ongeluk 19 maanden oud dochtertje dood.

Een mama in Perth reed het voorbije weekend per ongeluk haar eigen dochtertje van negentien maanden oud dood. De kleine Aurora Ellis was wellicht ongemerkt de straat opgelopen. Haar ouders hadden niets in de gaten.

De moeder zag het meisje pas toen het te laat was. De buren hoorden een gegil dat door merg en been ging. De politie gaat uit van een tragisch ongeluk.

Matt Rann, een familievriend, startte een crowdfunding. Op de pagina staat te lezen: “Deze fantastische familie heeft tijd nodig om te rouwen en elkaar te omringen met liefde, zonder dat ze aan financiën en werk hoeven te denken.”

De teller staat ondertussen op meer dan 38.000 dollar. Rann vervolgt: “We hopen dat we genoeg geld ophalen zodat ze Aurora’s leven kunnen vieren en dat ze de rekeningen kunnen betalen zodat ze samen kunnen rouwen, zo lang als nodig is.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder