Connect with us

Economie

Mama rijdt per ongeluk 19 maanden oud dochtertje dood.

Een mama in Perth reed het voorbije weekend per ongeluk haar eigen dochtertje van negentien maanden oud dood. De kleine Aurora Ellis was wellicht ongemerkt de straat opgelopen. Haar ouders hadden niets in de gaten.

De moeder zag het meisje pas toen het te laat was. De buren hoorden een gegil dat door merg en been ging. De politie gaat uit van een tragisch ongeluk.

Matt Rann, een familievriend, startte een crowdfunding. Op de pagina staat te lezen: “Deze fantastische familie heeft tijd nodig om te rouwen en elkaar te omringen met liefde, zonder dat ze aan financiën en werk hoeven te denken.”

De teller staat ondertussen op meer dan 38.000 dollar. Rann vervolgt: “We hopen dat we genoeg geld ophalen zodat ze Aurora’s leven kunnen vieren en dat ze de rekeningen kunnen betalen zodat ze samen kunnen rouwen, zo lang als nodig is.”