Connect with us

Economie

Mama krijgt bedreigingen vanwege brute zwemlessen baby.

Een video waarin een moeder haar baby gewoon in het water gooit, lokte op de social media heel wat felle reacties uit. Ze kreeg zo veel kritiek dat de moeder zich nu verplicht voelt om zich te verdedigen.

Krysta Meyer deelde een video van haar acht maanden oude zoontje Oliver. Een zwemlerares gooit de baby in het water, die vervolgens ook in het zwembad springt om de jongen te helpen.

De ene vindt het een mooie video en de andere vindt het nalatigheid. Miljoenen mensen bekeken de video en al evenveel personen hadden er een mening over.

De reacties waren heel uiteenlopend. Sommigen vonden het wreed, terwijl anderen de felle reacties zwaar overdreven vonden. Deze laatste groep meende zelfs dat dit soort lessen heel nuttig is.

Zwemlessen voor baby’s

Heel wat ouders gaan met hun kleine baby’s zwemmen. Doorgaans wordt aangeraden om hier vanaf drie maanden mee te beginnen. Baby’s hebben al een duikreflex, maar social mediagebruikers merkten op dat ze nog nooit gezien hadden dat een baby zo ver in het water werd gegooid.

Verdediging

Krysta voelde zich na alle kritiek verplicht om te reageren. Ze vertelde: “Een heleboel mensen zien een kind in het water gegooid worden en denken: Dat is niet goed, dat mag je niet doen! Ik heb zelfs bedreigingen gekregen. Mensen zeggen dat ik de ergste soort moeder ben, dat ik mijn kinderen in gevaar breng, dat ik ze traumatiseer.”

De mama wijst erop dat dit geen gewone zwemles was. Het ging om een ‘infant survival class’ bij de Little Fins Sim School in Colorado Springs.

Lauri Armstrong, de eigenaar van de zwemschool, legt uit dat ze acht maanden oude kinderen leren om zichzelf te redden in het water. Uiteraard is de veiligheid van de kindjes daarbij de eerste prioriteit.

Lauri benadrukt dat de lessen heel belangrijk zijn. Moesten ze ooit alleen in het water vallen, weten ze wat ze moeten doen.

Krysta voegde er nog aan toe: “Ik geef mijn twee kinderen zwemlessen in een gecontroleerde omgeving en met gediplomeerde zwemleraren. Ik voel me veel zekerder als mijn kinderen in de buurt van water zijn en weet dat ze een goede kans hebben om te overleven. Ik wil gewoon het beste voor mijn kinderen.”

Wat vind jij van deze zwemlessen? Laat van je horen in de reacties!

Lees verder

Economie

Breaking: “André Hazes met mes in rug gestoken”

Nog geen twee weken nadat André Hazes op Instagram zijn comeback aankondigde, zou hij volgens Yvonne Coldeweijer het land uit gevlucht zijn. Coldeweijer heeft zelfs het vermoeden dat de zanger weer naar de Verenigde Staten vertrokken is.

Coldeweijer, die vaak toch wel correct geïnformeerd is als het over de familie Hazes gaat, zou getipt zijn dat André in zak en as zit.

“Ik heb begrepen dat het weer niet zo goed gaat met André Hazes”, lezen we op de Instagram van Yvonne Coldeweijer.

“De mensen om hem heen die hij vertrouwde, hebben met de brief-gate zijn hele wereld op z’n kop gezet. Hij had nooit van zijn directe omgeving verwacht dat ze zijn vertrouwen zo zouden beschamen. Hij is het ff helemaal kwijt en is daarom even naar het buitenland vertrokken”, schrijft Coldeweijer op haar sociale media.

In het verleden genoot Coldeweijer over de toch wel vaak sappige verhalen over André Hazes. “Voor het eerst heb ik gewoon echt even te doen met André. Als zelfs je eigen familie een mes in je rug steekt, wie kun je dan uiteindelijk nog vertrouwen?”, gaat Coldeweijer verder.

Weet zij ondertussen met zekerheid van wie zij de bewuste brief van André gekregen heeft, maar wil zij die naam niet lossen? Dat zou kunnen. Maar mogelijk weet Yvonne zelf niet wie de afzender is en blijft het ook voor haar gissen.

Vanuit het Hazes-kamp is er nog geen reactie gekomen.

Lees verder

Economie

Foto’s gelekt van outfit Eva Jinek tijdens stapavondje: ‘Het verborgen leven van Eva Jinek!’

Eva Jinek heeft in de nieuwsbrief voor haar achterban laten weten een fraai avondje stappen achter de rug te hebben. Volgens critici doet de presentatrice dit om de spionnen van juicekanalen, zoals Yvonne Coldeweijer, voor te zijn. Eva beschrijft haar outfit: “Het is laat en koud, en we slenteren met een roedel vrouwen over de Zeedijk in Amsterdam.

Mijn buik zit propvol stokbrood en gesmolten kaas en genoeg bier om niet te voelen dat ik die middag iets te enthousiast – voor het eerst van mijn leven – aan curling heb gedaan. Ik had een dirndl aan. Je weet wel, zo’n Zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje, met een schortje en strikken en genoeg decolleté om elke keer opnieuw te schrikken als ik mezelf in de spiegel zag. Ineens ben ik weer 23 en ik heb geen verantwoordelijkheden of zorgen. Niemand kijkt raar naar me (of ik kijk gewoon niet terug) en ik ben niet te houden.”

Eva Jinek heeft het bont gemaakt!

Ook op Instagram laat Eva haar achterban weten van haar outfit die avond: “De blauwroze rand die je ziet is van mijn eigen dirndl… Nooit geweten dat zo’n Zuid-Duits feestjurkje de beste outfit is aller tijden. Maar laten we een potje curling, kaasfondue en vooral m’n oude maten niet uitvlakken! Alles over to-feel lijstjes in plaats van to-do lijstjes en huilen van het lachen lees je in mijn nieuwste nieuwsbrief, die er morgenochtend uitgaat.” Het is nu natuurlijk wachten op de eerste kiekjes die binnen zullen komen bij de welbekende juicekanalen. Op Twitter fantaseren de mannen er alvast op los:

 

Lees verder

Economie

Net binnen: René van der Gijp van de buis gehaald

O nee! De Oranjewinter moest het zondag zonder René van der Gijp stellen. En niets ten nadele van de andere gasten, maar zonder René (en zijn lach) is het toch niet helemaal hetzelfde…

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn al jaren een episch trio. Het drietal is op dit moment dagelijks te zien in De Oranjewinter. Zondagavond ontbrak echter een van hen: René is ziek en besloot een avondje uit te rusten. Job Knoester werd opgetrommeld om René te vervangen. Maar dat bleek toch niet helemaal hetzelfde… Al is het alleen maar omdat René nooit een blad voor de mond neemt!

‘Chemie tussen Johan, René en Wilfred’

‘Niks ten nadele van jou, Job, maar het maakt wel verschil of René hier zit’, zo stelt vaste gast Hélène Hendriks. Job kan dat alleen maar beamen: ‘Dat is logisch, want dit hele programma draait om de chemie tussen Johan, René en Wilfred.’ Johan zoekt de verklaring echter in een andere hoek: ‘René die heeft iets waar alle cabaretiers jaloers op zijn: die heeft de lach aan zijn kont hangen. En dat heb je of dat heb je niet. Ik heb dat niet en Wilfred heeft dat zeker niet’, lacht hij. Hélène sluit het onderwerp daarna af: ‘Kom maar snel terug, René.’

Terugkeer

René schuift maandagavond weer aan bij de voetbaltalkshow De Oranjewinter, nadat hij zondag afwezig was omdat hij koorts had, bevestigt Talpa na een bericht op de website van het programma. Presentator Wilfred Genee liet in de uitzending weten dat Van der Gijp zich zaterdagavond al niet goed voelde. Job Knoester zit maandag weer aan tafel bij De Oranjewinter, maar dit keer als gast. De Oranjewinter is de tijdelijke vervanger van talkshow Vandaag Inside. Het WK voetbal in Qatar staat centraal in het SBS6-programma.

Lees verder
Advertisement

Trending