-

Economie

MacGyver is 70 jaar oud en hij is nauwelijks herkenbaar.

Richard Dean Anderson werd wereldberoemd als Angus MacGyver in de populaire televisiereeks MacGyver. De Amerikaanse acteur is in januari 70 geworden en vandaag is hij nog nauwelijks herkenbaar.

MacGyver was een van de populairste televisieseries van de jaren ’80 en ook vandaag nog trekken de herhalingen duizenden kijkers. In de reeks slaagde de voormalige geheime agent MacGyver er altijd in om zich op de meest inventieve manieren uit de meest hachelijke situaties te redden. De serie heeft 139 afleveringen.

Het hoofdpersonage Angus werd vertolkt door Richard Dean Anderson, een Amerikaanse acteur afkomstig uit Minnesota.

Na zijn rol in MacGyver speelde Richard nog in tal van andere series en films.

Ondertussen is Richard 70 jaar oud. Hij heeft al enkele jaren niet meer geacteerd en is mogelijk definitief op pensioen.

Iedereen kent Richard nog van zijn tijd als Angus MacGyver, maar hoe ziet hij er vandaag uit? Hieronder zie je hem! En hij ziet er verbazingwekkend goed uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#richarddeananderson #macgyver

Een bericht gedeeld door Richard Dean Anderson (@richarddeanandersonn) op

Deel dit bericht als ook jij zo’n fan van MacGyver was!

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder